Jaaroverzicht 2016

jahreswechsel-2016-1450630551vexIk vind het altijd zo leuk om van iedereen die ik volg de jaaroverzichten te lezen, en zelf maak ik er ook altijd één. Ik vind het leuk om nog eens terug te blikken op het afgelopen jaar, de tijd gaat al zo snel. Wat gebeurde er allemaal ook al weer in 2016?

Het jaar begon vooral koud, want ik ging meedoen met de nieuwjaarsduik. Een puntje wat ik van mijn bucketlist kon afstrepen, meteen aan het begin van het jaar. Halverwege januari begon ik met de 30 Day Yoga Challenge, en eigenlijk vraag ik me nog steeds af waarom ik niet vaker yoga doe, het werkt echt om leniger te worden.
In februari deed ik mee met de Minimaliseer Challenge. Ook bezochten we de Nationale Gezondheidsbeurs, en dat was voor herhaling vatbaar. De kaartjes voor komend jaar zijn al weer in de pocket. Op de schrikkeldag maakte ik voor het eerst een plog. Iedereen vond het leuk, en ik nam me voor om het vaker te gaan doen, maar daar kwam het nog helemaal niet van. Sorry!
In maart gebeurde er niet veel bijzonders, maar helaas moesten we wel afscheid nemen van onze Rocky, die totaal onverwacht is overleden.
Begin april hoorde ik dat ik mocht meelopen met de honderdste Vierdaagse. Wat was ik blij, de kans dat ik ingeloot zou worden was niet zo groot. Ook kocht ik mijn Garmin Vivofit, en ja, die draag ik nog steeds, ik ben er nog altijd erg blij mee. Ik ging voor dag en dauw mijn bed uit om de Zevenheuvelentocht te wandelen, wat een mooie tocht was dat. April was ook de maand van de tweede editie van Echte Post Is Cool. Ik mocht een leuk pakket ontvangen van Hanneke. De maand sloot ik af met een schuimrun bij ons in het dorp.
April eindigde met hardlopen, en mei begon ermee. Ik liep mee met de Wings For Life Run, waarbij ik en de andere deelnemers achtervolgd werden door Max Verstappen. Een bijzondere wedstrijd, en een erg leuke ervaring. Ik was in mei ook al klaar met mijn reading challenge. Twintig boeken wilde ik lezen, en dat was toen al gelukt.
In juni kwam ik voor het eerst sinds jaren weer eens bij de Duitse drogisterij. Waarom heb ik dat niet eerder gedaan? Voor Nicole bezocht ik de premiere van Finding Dory.
Juli was de maand van ons nieuwe matras, één van de beste aankopen van het jaar, ik ben er nog iedere dag blij mee. Verder stond de maand natuurlijk in het teken van de Vierdaagse, die helaas niet zo goed afliep. Geen blessure dit keer, maar bezweken van de warmte, en dat vind ik misschien nog wel het ergste. Ook was onze nieuwe terrasoverkapping klaar, nog één van de beste aankopen van dit jaar.
Augustus was een rustige maand, maar wel één met een fijn nieuwtje: ik heb geen diabetes.
In september moesten we opnieuw afscheid nemen, ook onze Bambi mocht het nieuwe jaar niet halen. Ook kwam hét topartikel online, mijn recept voor zalm uit de airfryer. Al had ik toen nog niet verwacht dat die het zó goed zou gaan doen. Verder was september de maand van mijn laatste werkdag, maar aan het eind van de maand had ik bericht dat ik een nieuwe, tijdelijke, baan had.
In oktober begon ik bij mijn nieuwe baan, verder was het een vrij saaie maand. In november werd ik door Patricia geinterviewd over mijn eetgewoontes. Ook deed ik voor de vijfde keer mee met NaNoWriMo, maar helaas haalde ik het voor het eerst niet. November was ook de maand dat Nina bij ons kwam wonen, en ik kan me ons huis al niet meer zonder haar voorstellen. Ook was het de maand van de derde editie van EPIC. Deze keer mocht ik mijn pakketje ontvangen van Melike.
En toen was het al weer december. Het jaar is voorbij gevlogen. December stond vooral in het teken van heel veel werken, en natuurlijk de feestdagen.

2016 was weer een jaar met ups en downs, maar de ups overheersen gelukkig. Ik heb tranen gelaten van het huilen, maar ook van het lachen. Op naar een nog beter 2017!

Hoe was jouw jaar?

9974

9 gedachtes over “Jaaroverzicht 2016

  1. Ik weet niet meer of je mijn re cap hebt gelezen al, vast wel dan, maar het was een bijzonder jaar, een jaar waar ik weinig van verwachtte eigenlijk, maar waar meer in is gebeurd en gelukt ook, dan ik zelf van tevoren bedacht had, laat ik zeggen dat ik in een ik kabbel rustig voort jaar zou krijgen. 😉

    X

    Like

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.