EPIC: Echte Post Is Cool, de tweede editie gaat van start

img_5649De meesten van jullie weten waarschijnlijk wel dat ik het erg leuk vind om post te versturen en te ontvangen. De meiden achter www.northflix.nl en www.monsieurmango.nl hebben een erg leuk project bedacht, #EchtePostIsCool. De eerste keer had ik helaas gemist (hoe dan?), maar gelukkig was het zo’n succes dat er nu een tweede editie gestart is. Doe je ook mee?

Het idee van EPIC is eigenlijk een swap, maar dan niet één op één maar met een grote groep. Een onbekende krijgt jouw adres en jij krijgt het adres van een andere onbekende. Voor degene van wie jij het adres krijgt maak je een leuk pakketje met een waarde van €7,50 (exclusief verzendkosten). Wat je hiervoor koopt  mag je helemaal zelf weten, maar bij aanmelding is het wel mogelijk om aan te geven wat je interesses zijn en wat je liever niet zou willen ontvangen.
Zo krijg je dus een leuk verrassingspakket en verras je zelf iemand anders met een leuk pakketje. Alle deelnemers maken het pakketje open op dezelfde dag.
Ik heb me natuurlijk aangemeld voor dit leuke project en ik ben erg benieuwd. Doe je ook mee? Kijk dan op Northflix.nl en Monsieurmango.nl voor meer informatie en om je aan te melden.

8 gedachtes over “EPIC: Echte Post Is Cool, de tweede editie gaat van start

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.