Uit de brievenbus: #echtepostiscool

dagdsVia Northflix en Monsieurmango deed ik weer mee aan het project Echte Post Is Cool (EPIC). En vandaag was het eindelijk zo ver, we mochten onze pakketjes open maken. Ik laat jullie graag zien wat ik gekregen heb.
EPIC werkt een beetje als lootjes trekken. Je krijgt de random naam van één van de andere deelnemers, en daar mag je voor gaan shoppen. Iemand anders heeft natuurlijk jouw naam. Het bedrag voor de inhoud van het pakketje was € 7,50. Dit was al weer de derde editie, en deze keer konden er maar 50 mensen meedoen. Gelukkig was ik op tijd met aanmelden.
Ik mocht mijn pakketje maken voor Danella. Op haar blog kun je zien wat ik naar haar had gestuurd.
Het pakketje wat ik heb ontvangen kwam van Melike en het stond me al een paar dagen aan te staren. Eigenlijk ben ik helemaal niet zo goed in wachten hoor. Vannacht om 0.01 hield ik het niet meer en maakte ik de cadeautjes open.

img_6785

img_6787En wat een leuke dingen zaten er in. Een heel mooi notitieboekje, een mooie zilveren en gouden pen, thee en gezonde snacks. De chocola en de nootjes gaan lekker mee naar het werk voor tussendoor, en ik ben ook erg benieuwd naar de hummus chips. De theetjes ken ik ook nog  niet, maar ze lijken me erg lekker.
Bedankt voor dit mooie pakket Melike.
Naast dit leuke pakket kreeg ik nog een verrassing: ik mag een Mathijs Maaltijdbox proberen. De box wordt pas maandag bij me bezorgd, maar vandaag ontving ik alvast een welkomstcadeautje. Erg leuk, want die had ik dus helemaal niet verwacht.
Ik vond het weer erg leuk om mee te doen met EPIC. Bedankt voor het organiseren, en met een volgende editie wil ik zeker weer graag meedoen!

16 gedachtes over “Uit de brievenbus: #echtepostiscool

  1. Super fijn pakketje heb je gekregen zeg! Het notitieboekje is echt cute 🙂 . En de chocolade en nootjes zien er ook lekker uit! hihi. Ik heb trouwens jouw linkje toegevoegd in het lijstje op mijn blog 🙂 . Ik ga nu ook snel kijken wat jij voor jouw swap maatje hebt gekocht 🙂 .

    Like

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.