Hoera!

Even een heel kort berichtje tussendoor, maar ik wilde het toch even laten weten. Ik heb weer een baan! Per volgende maand begin ik bij een zorgverzekeraar, wel tijdelijk, maar voorlopig is dat genoeg. En dat betekent ook dat ik weer aan de studie moet, ik moet namelijk mijn WFT diploma gaan halen om te kunnen beginnen. Ik heb er zin in!

20 gedachtes over “Hoera!

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.