Hoera!

Even een heel kort berichtje tussendoor, maar ik wilde het toch even laten weten. Ik heb weer een baan! Per volgende maand begin ik bij een zorgverzekeraar, wel tijdelijk, maar voorlopig is dat genoeg. En dat betekent ook dat ik weer aan de studie moet, ik moet namelijk mijn WFT diploma gaan halen om te kunnen beginnen. Ik heb er zin in!

Advertenties

20 gedachten over “Hoera!

Voeg uw reactie toe

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

Maak een gratis website of blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: