Uit de brievenbus: #EPIC

dagds

Eind april schreef ik dat ik mee zou gaan doen aan het project van Northflix.nl en Monsieurmango.nl, #EPIC, wat staat voor Echte Post Is Cool. En vandaag was het dan zo ver: we mochten onze pakketjes openen. Wat een feest, ik voelde me even een beetje jarig.

Mijn pakketje kwam van Hanneke. Ik moet zeggen dat ik niet weet welke Hanneke, er stond geen site of andere gegevens bij. Ik ‘ken’ twee bloggende Hannekes, maar voor zover ik weet deden die allebei niet mee met het project. Dus ben of ken je Hanneke? Ik was erg blij met je pakket, bedankt!
Het pakketje was donderdag al binnen gekomen, en vriendlief had de doos al opengemaakt omdat hij niet in de gaten had dat dit tot vandaag moest wachten. De inhoud was nog wel ingepakt hoor. Maar die open doos die me aanstaarde, het werd er echt niet makkelijker van. Dus ik was blij dat ik hem vanmorgen open kon maken. Dit zat er in:

img_5863

Een lekkere reep chocola, die gaat er altijd wel in. Ik vond ook papieren en gehaakte vlaggetjes, erg vrolijk en heel creatief gemaakt. En twee waxinelichthoudertjes, erg leuk. Ik heb al verschillende ideeën in mijn hoofd om ermee te doen.
Zelf heb ik natuurlijk ook een pakketje mogen versturen. Ik stuurde mijn post naar Anne-Marie van My Happy Kitchen. Ik kende haar nog niet voor het project, maar een foodblog, dat kan bijna niet fout gaan. En het ziet er allemaal heerlijk uit!
Ik ben helaas vergeten om een foto te maken van mijn spulletjes, maar blijkbaar viel het pakketje in de smaak.
Ik vond het erg leuk om mee te doen. Bedankt voor de organisatie Northflix en Monsieurmango, de volgende keer doe ik zeker weer mee.

9 gedachtes over “Uit de brievenbus: #EPIC

  1. Hey Jenn,

    Wat een super leuke cadeaus heb je ontvangen zeg 🙂 . Chocolade gaat er inderdaad altijd wel in haha. En die waxinelichthouders zijn echt mooi! En wat creatief zeg die vlaggetjes, gaaf!

    Ik ga ook zeker weer mee doen de volgende keer 🙂 . Ik vond het weer zeer geslaagd!

    Liefs!

    Like

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.