Plog: bonusdag!

dasgJa, je leest het goed, hier volgt mijn allereerste plog. Ik wilde al langer een keer ploggen maar ik ben zo’n muts die gewoon vergeet om foto’s te maken. Maar om één of andere reden leek het me leuk om deze extra dag van het jaar te gaan ploggen. Ik had een vrije dag, zonder plannen, dus vanmorgen lag de dag nog helemaal open. We hebben eigenlijk niks bijzonders gedaan, dus verwacht geen spectaculaire plog, gewoon een doodnormaal dagje met mij en mijn iPhone.

img_5359

Goeiemorgen! Ik had de wekker gezet om acht uur om te gaan hardlopen, maar ik werd om kwart voor acht al wakker, heerlijk. Ik voelde me ook echt uitgeslapen, dus ik kleedde me aan en ging de deur uit. Het was wel koud.

img_5361

Op mijn nieuwe schoenen natuurlijk, en ze liepen super! Na het lopen sprong ik onder een warme douche, en toen was het tijd voor ontbijt.

img_5363

Eerst ontbijt voor de beestjes, zo ben ik opgevoed. Kijk ze eens schattig delen!

img_5365

Zelf besloten we een keer buiten de deur te eten, we namen een ontbijtje bij de Bakker Bart. De eigenaren kennen we goed, dus dat was ook nog gezellig. Ik had een vanille-caramel thee, zo lekker, maar helaas heb ik hem nog niet in de winkel gevonden.

img_5364

Ik plakte ook maar eens deze sticker op de deur. Die hadden we al maanden in huis, maar het kwam er maar niet van om hem op te plakken. Zonde, want de folders lezen we nauwelijks. De buurtkrantjes lees ik wel graag, dus die mogen blijven komen.

img_5377

Ik denk dat ik last kreeg van lentekriebels, want alles moest schoon. Eerst de visjes, die waren wel toe aan schoon water. Daarna was de rest van de woonkamer aan de beurt, stofzuigen en dweilen. Helaas is Hetty (de dweil aan een stok) stuk, dus moest ik op mijn knieën.

img_5371

Mijn ouders gingen op vakantie en maakten bij ons even een tussenstop voor een kopje koffie en een wafel. En ja, ik speel vals: ik was de foto vergeten dus maakte deze foto toen ze weer weg waren.

img_5372

#dailywallsit

img_5382

Ik besloot eens lekker op te ruimen en plaatste wat dingen op marktplaats. De eerste koop is al gesloten. Ik ben nog lang niet klaar, maar het is een begin.

img_5373

♪ Oops, I did it again! ♫ Ik maak geen schijn van kans dit jaar hoor, de loting is veel strenger omdat het de 100ste is, en om die reden was ik eigenlijk helemaal niet van plan om me in te schrijven. Maar je weet maar nooit.

img_5383

Nog meer om me zenuwachtig om te maken, ik kreeg mijn examenoproep voor de praktijkexamens. Het duurt nog een maand, maar ik schijt nu al zeven kleuren.

img_5385

Deze kwam ik tegen bij het opruimen van de voorraadkast, een set om champignons te kweken. Ik heb het meteen geplant, maar ik verwacht er niet zoveel van, hij ligt al een paar jaar in de kast, want ik was een beetje vergeten dat ik hem had.

img_5386

Bijna vergeten het avondeten op de foto te zetten, hier dus al gedeeltelijk op. Doperwtjes met aardappel en een slavinkje.

img_5387

Nog even klikken. Het levert niet veel op, maar het is ook niet veel moeite. Hier heb ik al heel lang niet naar omgekeken, maar op sommige sites bleek ik best wel dicht bij een uitbetaling te zitten, dus ik word maar weer eens wat fanatieker.

img_5388

De rest van de avond ga ik helemaal niks bijzonders meer doen, de computer gaat zo uit en ik duik lekker weer in deze.

img_5378

En deze.

Dat was hem dan, mijn eerste plog, op een dag die niet bijzonder is maar wel een bijzondere datum heeft. Ik vond het wel leuk om te doen, maar moest er wel heel erg bij nadenken om overal een foto van te maken, misschien ben ik gewoon niet zo geschikt als plogger. Wat vinden jullie, yay or nay?

 

 

18 gedachtes over “Plog: bonusdag!

 1. Dat boek heb ik ook, maar nog niet in begonnen. Wil eerst een ander boek uitlezen waar ik nu in bezig ben. Keigoed dat je ging hardlopen, het was er ook heel erg lekker weer voor. Mijn man gaat zo zijn rondje doen, vaste prik op maandagavond.

  Like

 2. ik hou van plogs, heb me voorgenomen het ook weer eens snel te doen (en er dan op tijd aan te denken)
  Ik heb gisteren ook weer een boek via marktplaats verkocht…
  Benieuwd of de champignons lukken

  Like

 3. Ik vind plogs ook ontzettend leuk, en de jouwe, je eerste ook! nog, geweldig! En hier, ik probeer het ook telkens en dan gaat het toch weer mis, nu ben ik ermee bezig maar dan anders, whahahaha binnenkort 😉

  X

  Like

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.