Gezinsuitbreiding

2506752028_39f62d9bbb_bVerwacht, uiteraard, maar we hadden er bewust voor gekozen om het nog even voor onszelf te houden. Maar oh wat was het lastig om mijn mond dicht te houden zeg! Ik kon de neiging om er over te schrijven met moeite weerstaan. Maar nu mag dan de hele wereld het weten: er is gezinsuitbreiding!

Vanavond was het dan zo ver, we konden ons meisje in onze armen sluiten. Mag ik jullie voorstellen aan ons nieuwste gezinslid: Nina!

img_6777

We wilden al zo lang een puppy, en daar is ze dan. Nina is een cremekleurige chihuahua en ze is eind augustus geboren. Vanavond hebben we haar opgehaald bij de vorige eigenares. Zij heeft haar de naam gegeven, in eerste instantie wilden we een eigen naam geven, maar eigenlijk vonden we Nina allebei zo leuk dat we besloten om het gewoon zo te houden. Welkom!

17 gedachtes over “Gezinsuitbreiding

 1. Awwwwwwww 🙂 Wat een droppie! Ik word ook weer helemaal nostalgisch over hoe snel Chi opgegroeid is. Gaat helemaal lukken met Nina, natuurlijk.
  … Maar … Ah, je hebt er vast over na gedacht. Puppyles is wel heel handig en nuttig, zeker voor kleine honden. Of je moet kennissen hebben met veel grotere honden, zodat je pup beseft dat er meer type honden zijn dan alleen ukkies. En doe alles wat je ‘normaal’ ook zou willen doen. Neem d’r mee naar de markt, reis met de trein, boek een weekendje met z’n 3-tjes in een hondenvriendelijk hotel 🙂 Heb je ook een excuus om er even tussenuit te gaan. Goed voor de hond!
  En chihuahua’s kunnen tegen een stootje. Chi geeft geen kik als hij uitglijdt of zijn neusje stoot. Harde bikkel, is hij. En stress niet te veel met zindelijkheidstraining. Komt uiteindelijk allemaal goed, sommige pups doen het heel snel goed, en sommige doen er langer over.
  Maar vooral: geniet er van. Puppytijd gaat snel voorbij, maar daarna heb je er een geweldige kameraad aan 🙂 Echt. Knuffelbuffels zijn het.
  Nina is zo mooi ….

  Like

  1. Idd, ze gaat ook overal mee naar toe hoor (behalve naar mijn werk natuurlijk :P). In de buurt zijn best veel honden, die komen we ook regelmatig tegen bij een wandeling. Op zich is ze best dapper hoor, ze gaat overal op af, en af en toe komt ze daarna tot de conclusie dat het toch wel eng is… Toevallig kwamen we gisteren een hele grote hond tegen (zo een met een kop bijna zo groot als mijn hoofd) en daar was ze wel echt bang van. Maar goed, zelfs ik was stiekem wel blij dat die aan de ketting zat, ook al ben ik helemaal niet bang voor honden hoor.

   Like

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.