Wat eet ik? Interview door Patricia

800px-pierogi_in_london_feb_10Een tijdje geleden zocht Patricia mensen die wilden vertellen over hun eetpatroon. Ik gaf me op, beantwoordde haar vragen en deelde een recept met fantastische herinneringen. Vandaag staat het resultaat online. Lees snel verder op haar blog! Vind je het ook leuk om over je eetpatroon te vertellen? Je kunt je nog steeds opgeven!

Advertenties

6 gedachten over “Wat eet ik? Interview door Patricia

Voeg uw reactie toe

  1. Heel fijn interview om te lezen! En ook grappig om te zien dat de “populaire” dingen niet zo je ding zijn. Ik ben echt helemaal verliefd op oa avocados en ik kan ze echt elke dag eten, wat ik ook hรฉรฉl regelmatig doe haha

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

Maak een gratis website of blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: