Over mij

NaamloosIk ben Jenn, in de winter van 1987 geboren in het ziekenhuis van Zwolle. Ik woon samen met Lief, onze konijnen en onze tot op het bot verwende chihuahua in het mooie Gelderland, op de grens met het mooie Brabant.

Crazy cat lady zonder kat, en vind het stom dat je moet kiezen of je een kattenmens of een hondenmens bent, ik ben gewoon allebei.

Mijn grootste hobby is schrijven, dat is als kind al begonnen en nooit meer verdwenen. Als klein meisje riep ik al dat ik boeken wilde schrijven, nu ben ik daar mee bezig.

Mijn andere hobby’s zijn ballonvaren en parachutespringen, althans, dat denk ik, ik heb het allebei nog nooit gedaan, maar als ik de kans krijg wil ik dat zeker graag proberen. Daarnaast sport ik graag: ik wandel graag, ik loop (niet zo) hard en doe aan roller derby, maar maak ook graag een uitstapje naar andere dingen. . Andere dingen waar ik van hou zijn lezen, Tony’s caramel/zeezout, dieren en tuinieren.

Ik eet graag alles waar gesmolten kaas doorheen zit, als het maar geen geitenkaas is. Als ik alleen in de auto zit zing ik keihard en vals mee met de radio en doe ik gekke dansjes op de muziek. Ik hou van mijn Renault maar liever nog zou ik weer een oude Mini Cooper hebben, dat blijft toch mijn droomauto.

Voorlopig vind ik dat wel even genoeg info over mij, stel jij je ook even voor?

12 gedachtes over “Over mij

      1. Oe, gaaf zeg! Ik zie dat je ook mee hebt gedaan aan NaNoWriMo! En hé, ik geloof dat wij best dichtbij elkaar wonen. =)

        Like

  1. Ontzettend leuk, maar als je meer over mij wilt weten, dan heb ook ik een pagina waarin ik mij voorstel, lijkt me iets meer makkelijk dan het hier neer te zetten opnieuw, haha

    Like

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.