Go4fitrun: de schuim editie

Tja, als de plaatselijke sportschool in je eigen woonplaats de eerste schuimrun van Nederland organiseert, dan mag je die natuurlijk niet missen!

Om half acht in de avond was de start, maar eerst moesten we nog even ons t-shirt in ontvangst nemen. Een felgeel exemplaar kregen we. Het was toch echt te koud voor korte mouwen vond ik, dus ik trok hem maar over mijn jas aan.
Een bont gezelschap stond klaar voor de start. Het was een funrun, geen wedstrijd en geen tijdsregistratie, het waren dan ook niet alleen maar ervaren fanatieke sportmensen. Zo liep er iemand mee in een spijkerbroek, en anderen hadden hun beste spierwitte schoenen uit de kast getrokken voor de schuimrun. Allemaal geen probleem natuurlijk, maar ik was blij dat ik een ouder paar aan had getrokken.
We begonnen met een warming up, lekker springen en dansen, en daarna gingen we van start. En het begon natuurlijk met schuim! Een schuimkanon zorgde voor een mooie laag waar je helemaal in kon verdwijnen. Ongeveer halverwege de route was er nog meer schuim en toen we terug kwamen lag de halve parkeerplaats vol. Mensen doken in het schuim, zelf vond ik het daar toch iets te koud voor, maar leuk was het wel.

img_5678
Gelukkig hielden we het droog. De zon kwam zelfs even kijken. Bij terugkomst kregen we een flinke fles sportdrank. Goed geregeld, die was erg welkom na zo’n ronde.
Al met al was het een gezellige run, leuk om eens mee te maken. Wel kleinschalig, en vooral ook veel mensen die elkaar kenden van de sportschool, maar op het moment van starten en finishen waren we even één grote groep. De sfeer was top! Niet iets waarvoor ik ver zou reizen, maar zo in de buurt zeker voor herhaling vatbaar!

10 gedachtes over “Go4fitrun: de schuim editie

  1. Ja die schuimparty’s die kwamen pas nadat ik al voor het burgerlijke gezinsleven had gekozen, dat lijkt mij nu zo niks, hahahaha Maar, kan er niet over oordelen, ik probeer het mij in te denken, maar bekentenis, ik hou niet zo van rotzooi aan mijn lichaam, in welke vorm dan ook 😉

    Wie weet, ga ik het ooit nog eens meemaken, een evenement met schuim, en als ik die kans krijg? ja, dan ga ik ervoor.

    X

    Like

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.