Tag: terugblik op 2016

Door Sheila en Puck van Be Ineffable werd ik getagd voor deze leuke terugblik-tag. Een tag met tien leuke vragen om ons even bewust stil te laten staan bij wat het afgelopen jaar voor ons gedaan heeft. Natuurlijk doe ik graag mee, dit zijn mijn antwoorden.

Hoe heb jij oud & nieuw 2015/1016 gevierd?
Lekker thuis op de bank, overdag heb ik nog gewerkt. In de avond gingen we lekker gourmetten, oliebollen eten en de oudejaarsconferences kijken. Om middernacht natuurlijk naar het vuurwerk gekeken, lekker vanuit huis want daar is alles goed te zien. En zelf afsteken vind ik niet nodig. Op nieuwjaarsdag gingen we lekker naar de sauna, en ik heb meegedaan met de nieuwjaarsduik.

Wat heeft jou het meest verrast in 2016?
Dat ik zo ontzettend veel gelezen heb dit jaar. Vorig jaar had ik mijn doel van dertig boeken bij lange na niet gehaald, dus stelde ik hem voor dit jaar in op twintig. De teller staat inmiddels op 53 boeken, dat had ik dus helemaal niet verwacht.

Wie heeft jou het meest verrast in 2016?
Eh, Lief, met een heerlijk uitgebreid kerstontbijtje? Haha, geen idee, ik heb niet echt indrukwekkende verrassingen meegemaakt met de mensen in mijn leven volgens mij.

Welke bijzondere personen zijn in je leven gekomen in 2016?
Ik dacht dat ik niet veel nieuwe mensen ontmoet had, maar toen dacht ik aan de toevallige ontmoeting, we raakten aan de praat en bleken veel interesses en meningen te delen. Ik heb nog steeds contact met haar, iets wat ik eigenlijk ook nooit doe na een eenmalige ontmoeting. Intussen zijn we elkaar al vaker ‘toevallig’ tegengekomen, en dat vind ik best bijzonder. Toeval bestaat niet. 

Van wie heb je afscheid genomen in 2016?
Helaas moesten we deze zomer afscheid nemen van Bambi, één van onze konijnen. Gelukkig was dat het enige.

Wat heb je bereikt in 2016 waar je trots op bent?
Ik heb volgens mij niks bijzonders gedaan in 2016.

Welke gebeurtenis uit 2016 zou je zo weer over willen doen?
Mijn verjaardag. Dat was een fantastische dag, vanaf de allereerste minuut. Ik heb de hele dag doorgebracht met mensen die ik graag om me heen heb.

Wat heb je geleerd in 2016?
Dat je vaak veel meer kan dan je zelf denkt.

Wat had je meer willen doen in 2016?
Tijd voor mezelf nemen.

Zo, dat waren mooie vragen, er zaten een paar flinke nadenkers tussen. Maar wel erg leuk om in te vullen.

Hoe was jouw 2016?

2 gedachtes over “Tag: terugblik op 2016

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.