Disclaimer

Alle teksten zijn geschreven door mij, tenzij anders vermeld. Neem niets zomaar over zonder dat eerst te vragen.

Spam en ongepaste of aanstootgevende reacties worden zonder verdere uitleg verwijderd.

Alles op deze site is met zorg geschreven. Mochten er feitelijke onjuistheden voorkomen in een artikel, dan kunnen er geen rechten ontleend worden aan de inhoud. Jennnsfigments.com is niet aansprakelijk voor directe of indirecte schade die in verband wordt gebracht met het gebruik van deze site. Ook is Jennnsfigments.com niet verantwoordelijk voor de inhoud van de sites waarnaar verwezen wordt.

Reviews
Alle reviews en recensies die ik schrijf bevatten mijn persoonlijk en eerlijke mening. Het komt wel eens voor dat een bedrijf mij een product aanbiedt om te reviewen. Zo’n samenwerking ga ik alleen aan als het product en het bedrijf mij aanspreken en bij mijn blog passen. Ook als iets mij toegestuurd is geef ik gewoon mijn eerlijke mening over het product. Het feit dat ik iets heb gekregen doet niets af aan mijn oprechtheid. Wanneer het gaat om een samenwerking zal ik dit altijd vermelden in het artikel.

Affiliate links
Sommige blogposts bevatten affiliate links. Als je via deze link een aankoop doet, verdien ik een kleinigheidje over het aanschafbedrag, zonder dat dit jou extra geld kost. Wanneer ik gebruik maak van affiliate links staat dit ook in de tekst vermeld. Voor mij dus een leuk extraatje, en voor jou maakt het niet uit of je aankoop via mijn link gaat of direct via de webshop.

Winacties
Bij iedere winactie wordt duidelijk aangegeven wat de voorwaarden zijn om mee te doen en wat de sluitingsdatum van de winactie is. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

© 2008-2018 Jennnsfigments.com, made with ♥