10x De best gelezen blogposts van 2019

Ieder jaar in december duik ik even in de statistieken en maak ik een paar overzichtjes, waaronder één van de posts die het afgelopen jaar het best gelezen zijn. Dit is de top tien van dit jaar.

blur bokeh bright burnt

Foto door John Paul Tyrone Fernandez op Pexels.com

10: Hongaars geheimendoosje
Een oude post uit 2014, maar deze komt ieder jaar wel in de top tien. Waarschijnlijk omdat ik hier laat zien hoe je hem kunt openen, foei!

9: Bodypositivity | Ik sta in Vriendin!
Ik ben blij dat deze de top tien heeft gehaald, want hier ben ik best trots op. Ik deed afgelopen zomer mee aan een artikel in Vriendin over bodypositivity en fatshaming. Een vrij recent artikel dus, en ik vind het erg leuk dat die nu al zo veel gelezen is.

8: Recept | Blokzijler brok
Dit recept plaatste ik in 2018, maar hij wordt nog regelmatig gevonden via de zoekmachines.

7: Recept | Vegetarische champignonburgers
Nog een recept, deze is al ouder. Ik plaatste deze in 2014, maar hij haalt de top tien ieder jaar weer.

6: Vega-test | De Vegetarische Slager ft. Mora
De vega-tests worden ook altijd goed bekeken. De bitterballen en de vegetarische kipcorns zijn ook wel erg lekker, aanrader hoor!

5: DIY | De pootafdrukken van je huisdier op papier
Ik kan me best voorstellen dat deze de top tien gehaald heeft, het is een heel gedoe om die pootafdrukjes mooi op papier te krijgen. Met deze tips lukt het je hopelijk wel.

4: Too Good To Go | Wat heb ik tot nu toe mogen redden? 
Too Good To Go is zo leuk! Ik heb inmiddels verschillende posts gemaakt met pakketten die ik heb mogen redden van de vuilnisbak, leuk dat deze zo goed bekeken wordt.

3: Recept | Vegetarische curry met zoete aardappel, doperwten en champignons
Een iets ouder recept, uit 2017, maar ik maak dit makkelijke en lekkere gerecht regelmatig als ik alleen moet eten.

2: De dag dat ik enthousiast werd van een stofzuiger
Tja, dat was even een verrassing. Dat ik nog eens blij zou worden van een stofzuiger had ik niet verwacht. Kennelijk zijn er veel mensen geïnteresseerd in de stofzuiger, want deze staat met stip op 2. Hij wordt veel gevonden via zoekmachines.

De nummer 1 is al een paar jaar hetzelfde, maar als de stofzuiger zo hard blijft gaan staat die volgend jaar misschien op één. Voor dit jaar nog altijd:

1: Recept | Zalm uit de airfryer
Een oud recept, toen ik deze plaatste at ik nog niet volledig vega. Maar wist je dat de Jumbo tegenwoordig vega-zalm heeft? (Dit is geen gesponsorde shoutout). Niet één op één te vergelijken met echte zalm, maar ook erg lekker als je het op deze manier klaarmaakt.

Wat is jouw meestgelezen post?

 

5 gedachtes over “10x De best gelezen blogposts van 2019

Klets gezellig mee

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.