Unboxing | Kerstpakket

Gisteren kregen we na een kleine vertraging ons kerstpakket mee naar huis. Het was een flinke doos, en ik vind het altijd heerlijk om zoiets uit te pakken. En jullie laat ik graag meegenieten.

Het eerste wat in het oog sprong was de knalblauwe rolkoffer. Dat is altijd handig natuurlijk. Verder kregen we een pinda-cranberrymix, een zak muntdrop, een fles prosecco, chocola, karamel-zeezoutkoekjes, hartige koekjes en een reiskitje voor verzorgingsproducten. En tot slot een kortingsbon voor een vakantie bij Landal Greenparks.
Op de chocolaatjes staat de bedrijfsnaam, die hou ik graag privƩ, vandaar het hulsttakje eroverheen. We houden allebei niet van drop, maar ik weet wel wie ik daar blij mee kan maken. En de vakantiebon, daar hoopte ik stiekem al op, want we willen in januari graag nog een midweekje weg.
Ik werd hier heel blij van. De afgelopen jaren mochten we zelf iets uitzoeken met een bon, dat is ook leuk hoor, dan heb je natuurlijk altijd iets wat bij je past. Maar zo’n doos uitpakken heeft gewoon iets vind ik.

Heb jij een kerstpakket gehad?

4 gedachtes over “Unboxing | Kerstpakket

  1. Ontzettend leuk natuurlijk, ik weet het niet, zover krijg ik elk jaar een bon en mag dan inderdaad zelf uitzoeken, altijd lief en leuk! En vooral omdat ik vrijwilliger ben en hetzelfde mag ontvangen als de rest. Hier zit eventueel ook het klassieke kerstpakket bij waarin je niet weet wat erin zit… maar ik vind het leuker om zelf uit te zoeken, omdat er meestal wel iets bij zit wat ik heeeeel goed kan gebruiken, hahahaha vorig jaar zelfs een nieuwe strijkbout kunnen bestellen, bijv. šŸ˜‰

    X

    Like

    1. Haha, ja ik heb met de bon ook nog nooit voor het klassieke pakket gekozen hoor. Dan kies ik ook iets wat ik echt graag wil hebben. Maar zo’n doos uitpakken heeft ook wat vind ik .

      Like

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.