Too Good To Go | Wat heb ik tot nu toe mogen redden?

Een tijdje geleden schreef ik over de app Too Good To Go, waarmee je tegen een leuke prijs overgebleven eten kunt kopen van restaurants en winkels zodat dit niet verspild wordt. Eten wat niet meer verkocht kan worden, maar wat te goed is om weg te gooien. Ik gebruik de app nu een tijdje, en er komen steeds meer deelnemende zaken bij. Af en toe koop ik iets, en ik vond het leuk om te laten zien wat ik heb kunnen redden.

Backwerk – Nijmegen
Het eerste pakketje wat ik kocht was van Backwerk in Nijmegen. Backwerk is een broodjesketen die in verschillende plaatsen meedoet met Too Good To Go. Voor € 3,99 kreeg ik dit mee:

img_3070.jpg

Een lekkere smoothie, een bagel, een ham-kaas croissant, een naturel croissant en een broodje met heel veel zaden. Ik kreeg ook nog een lekker pizzabroodje, maar die was al op voordat ik eraan dacht om een foto te maken.
Dat is wel een nadeel van de app, je kunt niet aangeven dat je bij voorkeur vegetarische producten ontvangt. Nou eet Lief nog wel vlees, dus ik durfde wel te gokken, en ik begreep dat het plan is om in de toekomst wel filters aan te bieden.
De broodjes waren erg lekker, en verrassend vers zo aan het eind van de dag. Het nadeel van Backwerk vond ik dat het midden in het centrum zit, en de ophaaltijd is midden in de spits. Dat is voor mij wel een reden dat ik hier niet nog een keer geweest ben, een uur onderweg heb ik er niet voor over.

Oublies – Lent
Bij Oublies ben ik twee keer geweest. De ophaaltijd is ’s avonds, en Lent is wel iets verder van huis, maar de pakketten die ik tot nu toe heb gekregen vind ik wel de moeite waard om voor te rijden. Zeker als ik toevallig toch in de buurt moet zijn. Helaas is deze locatie populair, dus het is best lastig om hier iets te kopen.

img_3069.jpg

Dit is het eerste pakket wat ik ophaalde. Zes verse broodjes, twee croissants (die een stuk groter waren dan ze op de foto lijken), drie grote appelflappen, een kaas-ui broodje en maar liefst drie hele broden.
Van de tweede keer kon ik helaas geen foto vinden, maar het was een soortgelijk pakket, met verse broodjes, gesneden broden en lekkernijen. De inhoud was natuurlijk iets anders, ze weten tenslotte niet van tevoren wat ze overhouden, maar de grootte was vergelijkbaar. Een pakket van Oublies kost € 4,50.
Hoewel het iets verder rijden is wil ik hier zeker vaker kopen.

Deli by Shell – Beuningen
De Shell doet nog niet zo lang mee, ik kwam hier op de eerste dag dat ze meededen. Omdat ik de app al vaker had gebruikt kon ik een beetje uitleggen hoe het werkte, en ik kon laten zien hoe het er vanaf de kant van de klant uitzag. Voor € 2,99 mocht ik dit meenemen:

img_3068.jpg

Een broodje gezond, een broodje tonijn, een grote gevulde koek, een appel en een dropreep. Mooi pakketje voor die prijs, maar omdat de belegde broodjes voornamelijk met vlees zijn zou ik hier vooralsnog niet snel weer kopen. Maar als je daar niet zo kieskeurig in bent zou ik Deli by Shell zeker aanraden. Er komen steeds meer filialen bij in de app.

Er komen steeds meer deelnemers bij, en er zijn nog veel locaties waar ik graag een pakket zou kopen, ik ben erg tevreden over de app.

Heb jij al eens iets gered via Too Good To Go?

 

12 gedachtes over “Too Good To Go | Wat heb ik tot nu toe mogen redden?

 1. Bij back werk nijmegen mag je na het kopen van de bon bellen met de vraag of je vega kan krijgen.
  Overigens zie ik de laatste tijd alleen maar niets te redden staan bij hun dus hoop dat ze wel mee blijven doen

  Like

 2. Eind april ben ik bij Deli2go Portland (vlakbij Rhoon ZH) geweest.

  Tot mijn grote verbazing krijg ik bij aankomst geen selectie van de vers belegde broodjes (of overgebleven nog onbelegde broodjes, of de verwarmende snacks of croissants) die er dus ook allemaal lagen….
  Maar mag ik 2 dingen kiezen uit het smoothie vak (houdbaar tot 1-5 en 3-5), 2 dingen uit het verpakte broodjes vak (houdbaar tot 28-4 en 29-4) en 2 items uit het snoepvak (houdbaar tot 2020?!?!?!)
  Deze spullen hadden morgen en de dagen erna gewoon nog verkocht kunnen worden.
  Ik snap het concept, maar op deze manier slaat het nergens op!!
  Dit heeft werkelijk niets te maken met het voorkomen van verspilling!

  Laat ik wel voorop stellen dat de medewerkers echt top waren! Daar was absoluut niets op aan te merken!

  Like

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.