De dag dat ik enthousiast werd van een stofzuiger

Onze stofzuiger was aan vervanging toe. Tenminste, dat vond ik. Hij hing met ductape aan elkaar en de zuigkracht werd steeds minder, dus ik ging toch maar eens op zoek naar iets anders. En eenmaal aan de zoektocht begonnen bleek ik het best leuk te vinden.

Afbeeldingsresultaat voor TurboTronic Force 04 Pro CF04 stofzuiger die we hadden kochten we ooit omdat de vorige kapot ging. We hadden ons totaal niet verdiept, gingen voor de goedkoopste stofzuiger zonder zak, en wonder boven wonder is hij behoorlijk lang meegegaan.
Maar deze keer wilde ik dus toch iets gerichter gaan zoeken. Zeker omdat de oude nog wel werkt, er was geen haast bij. En hoe meer stofzuigers ik bekeek, hoe enthousiaster ik eigenlijk werd. Echt, als je me tien jaar geleden had verteld dat ik nog eens blij zou worden van stofzuigers had ik je vierkant uitgelachen.
Mijn belangrijkste eisen waren dat hij zakloos is en dat hij dierenharen goed opzuigt. Maar toen ik zag dat er tegenwoordig zelfs snoerloze stofzuigers bestaan werd mijn eisenpakketje iets uitgebreider.
Zakloos, snoerloos, goed met dierenharen, als kruimeldief te gebruiken, mooie prijs. Uiteindelijk stuitte ik op een stofzuiger die aan alle eisen voldeed, van het merk Turbo Tronics. Ik bestelde hem online, en een paar dagen later werd hij bezorgd.
En ik ben nog nooit zo blij geweest met een stofzuiger. Hij is handzaam, lekker wendbaar, ik kom ermee in alle kleine hoekjes. Sterk, de haren maken geen kans, hij maakt niet te veel herrie en de batterij gaat lang mee. Als kers op de taart zit er ledverlichting op de mond, waarmee je pad verlicht wordt zodat je ieder vuiltje ziet liggen. En hij weegt bijna niks, i-de-aal.
Ik voel me een ontzettende burgertrut nu, maar wat word ik blij van onze nieuwe aanwinst. Soms verbaas ik mezelf.

 

9 gedachtes over “De dag dat ik enthousiast werd van een stofzuiger

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.