Hardlopen | Santa Run Wijchen 2019

Vorig jaar deed ik mee aan de eerste editie van de Santa Run in Wijchen, en toen ik zag dat hij succesvol genoeg was om dit jaar een tweede editie te organiseren schreef ik me nog een keer in.  En vanavond was het weer zo ver.

79101813_2666325560124833_7528053556411105280_oToen ik het vanmiddag zag stormen, regenen en hagelen heb ik nog even getwijfeld of ik wel zou gaan, maar vanavond was het gelukkig hartstikke droog. Het was wel koud, maar daar hebben ze thermokleding voor uitgevonden.
Om ongeveer tien voor acht begonnen we met de warming up, en om iets over acht klonk het startschot. De route was hetzelfde als vorig jaar, door de kasteeltuinen, door het dorp, nog een stukje tuinen en nog een stukje dorp. Een ronde was 2,5 kilometer, en je kon zelf kiezen of je één of twee rondjes liep. Daar heb ik eigenlijk tot het einde van het eerste rondje over getwijfeld, ik vind twee keer hetzelfde rondje niet zo leuk, en ondanks dat ik best lekker liep was ik ook kapot. Maar ik besloot toch voor het tweede rondje te gaan.
Iedereen langs de kant was zo enthousiast, de hele route was verlicht en overal stonden mensen. Het leek wel of het hele dorp uitgelopen was.
Ik was niet supersnel, maar dat ben ik anders ook niet, maar het was ook zeker niet mijn traagste rondje. En ik was niet als laatste binnen. Ik heb weer heerlijk gelopen, op naar volgend jaar.

2 gedachtes over “Hardlopen | Santa Run Wijchen 2019

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.