De best gelezen blogposts van 2018

Imagenes de año nuevo 2018 | Feliz Año Nuevo 2018 ...Ik vind het altijd leuk om aan het eind van het jaar in de statistieken te duiken en een overzicht te maken van wat nou eigenlijk het best gelezen werd dit jaar. Dit zijn de tien blogposts die dit jaar het meest gelezen zijn.

10. Kilo’s Knallen – Hoera, ik heb overgewicht! 
Deze post schreef ik afgelopen zomer, ik had een mooie mijlpaal bereikt en daar was ik hartstikke trots op. Jullie reacties er op waren ook hartverwarmend.

9. Vega Voedsel: mijn aanraders op het station
Een artikel van vorig jaar, maar hij wordt veel gevonden via Google. In deze post deel ik waar ik het lekkerste vegetarische eten vind op het station.

8. Vega-test: burgers
De vega-tests doen het ook goed. Deze burgertest werd vooral in het barbecueseizoen erg goed bekeken, maar ook nu komt er af en toe nog iemand via zoekmachines bij terecht.

7. Vega-test: snacks
Snacks zijn altijd goed natuurlijk. En er komen steeds meer vegetarische snacks bij. Deze is nog vrij recent, ik plaatste deze test in oktober, maar hij is al veel gelezen.

6. Recept: Blokzijler brok
Een lekker recept, met een beetje emotionele waarde, mooi dat deze de top 10 gehaald heeft. Ik deelde dit recept in augustus dit jaar.

5. Hongaars geheimendoosje
Deze post is iets ouder, ik plaatste deze in 2014. Hij wordt nog veel gevonden via zoekmachines, omdat ik hier natuurlijk spoiler hoe je hem kunt oplossen. Stiekemerds!

4. Recept: vegetarische champignonburgers
Nog een oudere post, ook uit 2014. Terecht dat deze zo veel bekeken wordt, ze zijn ook zo lekker!

Tijd voor de top 3:

3. XXL review Action: Handlettering & Illustreren, kaligrafeerpennen en Twin Markers
Ik reviewde hier creatieve spullen van de Action. Een uitgebreide review, en hij wordt veel gevonden via zoekmachines.

2. Recept: vegetarische curry met zoete aardappel, doperwten en champignons
Ik vind het erg grappig dat dit recept zo goed scoort. Het was erg lekker hoor, en ik maak het nog regelmatig. Maar het is ook vooral een allegaartje, een improvisatiegerecht.

1. Recept: zalm uit de airfryer
Een recept uit 2016, voordat ik vegetariër werd. Hij staat ieder jaar met een enorme voorsprong op de eerste plaats, dit recept wordt zelfs vaker bekeken dan de homepage. Ik twijfel nog wat ik ga doen met de niet-vegetarische recepten, maar voor nu staat hij nog steeds op nummer 1.

Wat was jouw best gelezen artikel van 2018?

6 gedachtes over “De best gelezen blogposts van 2018

  1. Leuke mix van artikelen! Bij mij is de Essence adventskalender het meeste bekeken. Artikel van afgelopen november. Verder staan er ook een aantal oude artikelen van 2014/2016 in de top 10. Ook leuk om te zien dat die nog steeda gevonden worden!

    Like

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.