Afgelopen week… #204

zfhahfIedere week maak ik een overzicht van de afgelopen week. Wil je weten hoeveel stappen ik gezet heb of wat ik deze week gedaan heb? Lees dan snel verder.

♥ Afgelopen week in eten
We bestelden een avond Chinees, en we aten onder andere hutspot, zuurkool en verse boontjes, en burrito’s. Ook ging ik een avond uit eten met mijn collega’s, daar hadden we lopend buffet. En we stonden op een kerstmarkt waar de standhouders allemaal iets te eten kregen. Een broodje hamburger, of een hotdog, of een broodje bockworst. Maar de organisatrice was speciaal voor mij iets vegetarisch gaan koken, zo lief! En zonder dat ik er om vroeg he, lief had blijkbaar van tevoren al gezegd dat ik geen vlees at, ze wist het al. Ik kreeg een groot bord met noodles, verse groenten en een gebakken eitje.

♥ Afgelopen week in dagelijkse dingen
Ik was druk aan het werk, schreef een stapel kerstkaarten, en stond twee keer op een kerstmarkt. De een was heel nat en de ander was heel koud, dat was wel jammer.  Maar gezellig was het wel.
img_2571
Ik had de krant gehaald! Op de chihuahuadag ben ik met Nina en Macho op de foto gezet, en die stond maandag in het regiokatern van De Gelderlander. We zijn beroemd.
Ik kocht een haakpakketje, dat is nog een stuk lastiger dan ik dacht, maar met onze nieuwe appgroep komt het vast goed.

img_2572

Ik maakte mooie foto’s van zonsondergangen en zo, en ik maakte mijn pakketje voor #Twitkerst af. Natuurlijk heb ik hem ook met de post mee gegeven, dus één dezer dagen zal hij als het goed is bij de ontvanger aankomen.
Vrijdagavond hadden we ons personeelsuitje, we gingen uit eten en daarna was er karaoke. Ik heb niet gezongen, maar het was wel gezellig.
Lekker druk weekje dus, maar ook wel met voldoende tijd om te ontspannen.

♥ Afgelopen week in sport
Ik ging lekker naar de sportschool, maar verder deed ik deze week niet zo veel.

♥ Afgelopen week werd ik blij van
Mijn eten op de kerstmarkt, kerstkaarten schrijven, alle leuke #Twitkerst sneakpeaks van anderen, leren haken, mooie luchten fotograferen, mijn adventskalender, bijna kerst, een leuk uitje, kerstmarkten, kerstliedjes.

♥ Afgelopen week in stappen
58.305

♥ Afgelopen week las ik
Niet zo veel. Ik las een paar hoofdstsukken in De gevleugelde kat.

♥ Afgelopen week schreef ik
Ik deed mijn eerste terugblik: de beste 9 foto’s op Instagram, ik tipte het Feest Van Licht, schreef een gastrecensie van En Dan Nu Het Goede Nieuws, deelde een lekker recept, reviewde mijn nieuwe hoodie en ik maakte de winnaars van de pakken bekend.

Hoe was jouw week?

Een gedachte over “Afgelopen week… #204

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.