De best gelezen blogposts van 2017

dgsaagAan het eind van ieder jaar neem ik een duik in mijn statistieken en maak ik overzichtjes van het jaar. De negen beste instagramfoto’s heb ik al gedeeld, en vandaag deel ik de tien best gelezen blogposts van dit jaar.

10. Inspirerend Geluk: Doen, Durf of Waarheid
Deze tag van Saskia was onderdeel van haar project ‘Inspirerend Geluk’, en deze wordt blijkbaar nog altijd goed gelezen. Ik vulde hem in oktober 2015 in.

9. Ik ga niet stoppen met de pil
Toen veel bloggers schreven over stoppen met de pil schreef ik deze post, waarin ik vertelde waarom ik juist niet van plan was om te stoppen. Er is veel op gereageerd, en hij is veel gelezen. Ik schreef hem in april van dit jaar.

8. Recept: superleuke paas DIY, paaseieren met een briefje
Deze schreef ik in 2014, heel verrassend rond Pasen. Maar hij eindigt ieder jaar weer in de top tien van meest gelezen artikelen. Ik vind hem zelf ook nog steeds leuk om te maken.

7. Levensvragen…
Een hele oude tag, die van tijd tot tijd weer eens opgegraven wordt door een collegablogger, waardoor hij regelmatig weer een boost krijgt. Het oudste artikel in deze lijst, hij komt uit juni 2012.

6. Mijn persoonlijke alfabet: I
Ik heb geen idee waarom juist deze zo veel gelezen wordt, het is onderdeel van ‘mijn persoonlijke alfabet’,  waarbij ik met iedere letter van het alfabet woorden beschreef die bij mij passen. Deze post komt uit 2015.

5. 5x Tasty recepten die ik wil proberen, part 2
Tasty doet het altijd goed. Helaas zijn een paar van de video’s al niet meer beschikbaar zie ik nu.

4. Hongaars geheimendoosje
Deze wordt regelmatig via zoekmachines gevonden. Het is ook wel een erg leuke souvenir.

3. XXL review Action: Handlettering & Illustreren, Kalligrafiepennen en Twin Markers
Dat deze goed gelezen wordt snap ik wel, handlettering is populair, net als de Action. Dit was een uitgebreide review van verschillende producten, hij wordt nog regelmatig gevonden via zoekmachines. Uit juli 2017, het meest recente artikel wat de top 10 heeft gehaald.

2. Vegetarische curry met zoete aardappel, doperwten en champignons
Een recept, die doen het meestal ook wel goed. Dit is een lekker en eenvoudig recept wat ik nog steeds graag maak. Hij kwam online in april van 2017.

1. Recept: zalm uit de airfryer
Deze kwam online in september 2016 en sindsdien steekt hij met kop en schouders boven ieder ander artikel uit. Hij is zelfs vaker bekeken dan de homepage, iedere dag komen hier meerdere zoekopdrachten op. Zo vaak bekeken dat ik niet eens verwacht dat hij nog ingehaald wordt.

Wat was jouw meest gelezen artikel dit jaar?

9974

 

6 gedachtes over “De best gelezen blogposts van 2017

  1. Ik heb geen idee wat het meest gelezen is dit jaar, wie weet ga ik dat nog opzoeken, maar niet zeker, en jouw artikelen inderdaad, snap ik helemaal.

    Lieve schat, ik leef nog, ik wens jou hele fijne dagen toe en tot snel!

    X

    Like

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.