Inspirerend Geluk: Doen, durf of waarheid?

asdfeafg

Inspirerend geluk is het nieuwe project van Saskia, en het is een vervolg op haar eerdere project, Pluk Het Geluk. Ik heb meegedaan met Pluk Het Geluk, dus natuurlijk wilde ik dan ook mee gaan doen met het vervolg.

Het thema van deze week is ‘doen, durf of waarheid’. Het eerste wat in me opkomt is het spelletje wat we wel eens speelden toen we pubers waren. Bij ‘doen’ kreeg je een opdracht, bij ‘durf’ moest je aangeven of je iets durft en bij ‘waarheid’ moest je een vraag naar waarheid beantwoorden.
Hier ligt het iets anders. Voor ieder thema zijn er vijf vragen, die ik in deze post ga beantwoorden.

Doen

Wat zou je nog willen doen in je leven?
Ik heb een bucketlist opgesteld met dingen die ik graag nog zou willen doen in mijn leven. Van hele kleine dingen tot grotere dingen, hier probeer ik alles op te zetten, en natuurlijk probeer ik ook dingen uit te voeren.

Heb je wel eens iets gedaan waar je heel trots op bent en wat was dit?
Zeker wel. Opkomen voor een vriendin die gepest werd terwijl ik zelf ook mikpunt was van pesters is een voorbeeld van vroeger. Mijn diploma en mijn rijbewijs zijn iets recentere voorbeelden. Maar iedereen heeft wel eens iets gedaan om trots op te zijn toch?

Wat doe je altijd als eerste als je wakker wordt?
Heel slecht eigenlijk, maar ik check als eerste mijn telefoon. En daarna ga ik plassen. 

Waar was je bang/angstig voor maar heb je toch maar mooi gedaan?

Bang of angstig is misschien een groot woord, maar ik vond het een behoorlijke sprong in het diepe om een nieuwe opleiding te beginnen met als doel voor mezelf te beginnen.

Wat doe je het allerliefste?
Schrijven, lezen, skaten.

Durf

Wat zou je graag durven maar heb je tot nu toe nog nooit gedaan?
Een parachutesprong. Maar dat is meer vanwege het feit dat het zo duur is dan omdat ik niet durf.

Durf je voor een groot publiek op te treden?
Dat ligt er aan als wat. Toneelspelen zou ik absoluut durven, even op het podium iemand anders zijn. Maar als mezelf zingen voor een groot publiek? Dat weet ik zo net nog niet. Al lijkt dat me wel heel gaaf om te doen.

Durf je altijd voor je eigen mening uit te komen?
Altijd? Zonder enige uitzondering? Vast niet. Maar over het algemeen durf ik zeker voor mijn mening uit te komen ja.

Is er iets wat je echt never ever zou durven te doen?
Ik kan zo eerlijk niks bedenken.

Durf je altijd oprecht en eerlijk te zijn?
Ja, volgens mij wel. Alhoewel, je kan ook te eerlijk zijn, en ik zou mensen niet willen kwetsen met eerlijkheid. 

Waarheid

Waar ben jij als uniek persoon nu super goed in?
Ik hoor regelmatig dat ik goed kan schrijven. Maar super goed? Dat blijf ik gek vinden om van mezelf te zeggen.

Vertel je altijd de waarheid?
Iedereen vertelt wel eens een leugentje om bestwil toch? Ik bedoel, hallo, ik speel Piet in december, niet zo handig om dan de waarheid te vertellen toch?

Welke superkracht zou je willen bezitten en waarom deze?

Ik zou het helemaal niet vervelend vinden om te kunnen teleporteren. Dan worden al die plekken die ik nog zou willen bezoeken wel erg bereikbaar. 

Is er iets waarvan je nekharen recht overeind gaan staan?

Respectloze mensen, brr. 

Wat is het mooiste wat je ooit hebt meegemaakt?

Dat weet ik echt niet, ik heb zo veel mooie dingen meegemaakt, ik kan niet kiezen. 

Welke superkracht zou jij wel willen hebben? 


10 gedachtes over “Inspirerend Geluk: Doen, durf of waarheid?

 1. Mooie antwoorden op deze tag!

  Ik zou graag een “helende gave” willen hebben. Waarbij ik pijn, verdriet en ziekte zou kunnen genezen. Aangezien de medische kennis te lang op zich laat wachten en zeker niet alles aan kan.

  Like

 2. Wat een mooie en leuke antwoorden! Ik heb dit lijstje ook bij Sas zien staan en ik ga hem ook overnemen, Hij staat al klaar in de planning zelfs! Ik vind ook dat je goed in schrijven bent trouwens!

  Like

 3. Deze heb ik ook al uit zitten schrijven, jouw antwoorden zijn weer totaal anders dan de mijne en toch… 😉 Dus jij mag nog even wachten om te lezen bij mij van de week ergens welke supergave of kracht ik graag zou willen hebben, hahaha

  X

  Like

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.