Mijn persoonlijke alfabet: I

In mijn persoonlijke alfabet ga ik het hele alfabet af en geef per letter een aantal woorden die op mij slaan. Deze keer is de letter I aan de beurt.

Idealist – Ik ben geen extreme wereldverbeteraar, maar een beetje idealistisch ben ik wel. Ik wil graag de wereld een stukje mooier maken, maar daarin ben ik verre van perfect. Maar iedere bijdrage telt, al is het misschien maar een druppel op een gloeiende plaat.

Ijs – Mijn lievelingstoetje. Eigenlijk ben ik helemaal geen zoetekauw, maar ijs gaat er altijd wel in. Een echte favoriet heb ik niet, daarvoor vind ik veel te veel dingen lekker. 

iPhone – Mijn iPhone, ook wel bekend als het verlengstuk van mijn hand. Nee, dat is misschien wat overdreven, maar die tijd heb ik zeker wel doorgemaakt. Tegenwoordig kan ik hem wat beter loslaten, maar het blijft mijn meestgebruikte apparaat samen met mijn laptop.

Ideeën – Ik heb bijna altijd een hoofd vol ideeën, de een wat uitvoerbaarder dan de ander. Ideeën voor een verhaal, ideeën om iets te gaan doen. Soms blijft het bij een idee, en is het gewoon heerlijk om over na te denken en in mijn hoofd te houden. Of klinkt dat nou heel raar? Andere keren ga ik er daadwerkelijk mee aan de slag en komt er resultaat.

 

13 gedachtes over “Mijn persoonlijke alfabet: I

  1. Pingback: Gedachtenspinsels

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.