Kerstpakket

img_0016Ik ben met mijn neus in de boter gevallen met mijn nieuwe baan, meteen een teamuitje, en ook nog een kerstpakket. Wat zeg ik, eigenlijk zelfs twee kerstpakketten.

Van de nieuwe baas kreeg ik een feestelijk doosje met een soort van pluim, zo’n cadeau waarbij je zelf iets kan uitkiezen, en een kleine Tony’s reep. Toevallig ook nog mijn favoriet, de karamel-zeezout.
Ik ging voor een cadeaubon van Fonq, dus ik kon lekker shoppen.
Ik kocht een mooie hammamdoek, die wilde ik al langer, maar het kwam er nooit van. Dat vind ik het leuke aan een kerstpakket, een cadeautje voor jezelf wat je normaal niet zo snel zou kopen.

Daarnaast kocht ik een boek, De edele kunst van not giving a f*ck, een boek waar ik veel positiefs over gelezen heb, en ik was er al een tijdje erg nieuwsgierig naar.

En tot slot kocht ik een mooie luxe lunchbox. We hebben helaas geen kantine, dus ik moet echt voor mijn eigen eten zorgen. En ik ben geen fan van iedere dag een nieuw plastic zakje voor mijn brood, dit is een stuk beter voor het milieu, en hij is lekker veelzijdig in te delen.

Naast dit leuke zelf samengestelde kerstpakket heb ik ook nog een cadeautje van het uitzendbureau gekregen. Een flinke portie zoute popcorn en een voucher voor Pathe Thuis.
Ik weet nog niet welke film ik wil gaan kijken, maar ik heb er al verschillende films gezien die nog op mijn wensenlijstje staan.

Heb jij een kerstpakket gehad?

9974

7 gedachtes over “Kerstpakket

 1. Wat fijn dat ze direct aan je gedacht hebben.
  Leuke cadeaus ook.
  Wij hebben al jaren geen kerstpakket meer gekregen. Het begon met die leuke doos, daarna kwamen de cadeaubonnen en vervolgens ging het geld naar het goede doel. Een doel dat wij helaas niet zelf mochten uitkiezen…

  Like

 2. Zoā€™n kerstpakket waar je zelf iets mag uitzoeken vind ik ook erg leuk. Ik heb het ook gehad en al een hoop leuke dingen gezien. Twijfel alleen nog even wat het gaat worden šŸ™‚ veel plezier met je kerstpakket cadeaus!

  Like

 3. Oh die hamman doek, ja die kon ik ook kiezen vanuit mijn kerstpakket, maar ik koos voor een koffie zet apparaat om ego redenen voor iemand anders, hahaha die doek komt wel een keer šŸ˜‰

  Je hebt mooie dingen gekozen, en ja ook ik kreeg weer een pakket, of mocht het zelf samen stellen online dus, met het maximale aantal punten wat mijn werk iedereen geeft šŸ˜€ En dat als vrijwilliger, ik voel mij meer dan gewaardeerd!

  X

  Like

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.