Levensvragen…

Deze tag vond ik gisteren op de blog van Nicole, en ik vond hem zo leuk dat ik meteen min of meer beloofd had dat ik hem ook in zou vullen. Bij dezen dus de antwoorden op de vragen die je me altijd al had willen stellen 🙂

Hoe eet je je eieren het liefst?
Lastig, lastig. Sinds ik begonnen ben met het Atkins dieet eet ik echt ladingen eieren, en dan is variatie wel heel fijn. Ik eet ze in de vorm van roerei, spiegelei, eimuffin of omelet en ik geloof niet dat ik 1 favoriet heb. Alhoewel, roerei met heel veel inhoud (zoals spek of ham, kaas, champignons, ui, paprika, etc) komt wel heel dicht in de buurt.

Favoriete planeet?
Daar heb ik nooit over nagedacht eigenlijk. Ik weet ook niet zo veel van de planeten. Als ik nu een keus moet maken dan ga ik denk ik toch voor de aarde. Gewoon omdat dit de enige bewoonbare planeet is enzo.

Vouw of prop je je wc papier?
Vouwen

Nu we het toch over wc-papier hebben: de wc-rol naar de muur toe of van de muur af?
Liefst van de muur af, al moet ik zeggen dat ik het zelf ook wel eens ‘verkeerd’ doe.

Water met of zonder prik?
Met prik

Cola of fanta?
Allebei, als het maar light is. Door elkaar mag ook.

Welke kleur is je ondergoed?
Vandaag zwart.

Welke browser gebruik je?
Thuis Firefox, op het werk IE of Chrome

Wat is je advies over het drinken van sinaasappelsap na het tandenpoetsen?
Slecht plan. En andersom trouwens ook.

Dat waren de vragen en de antwoorden. Wilde je vast altijd al van me weten of niet? Als je de vragen ook wilt beantwoorden, neem hem dan gerust over.

12 gedachtes over “Levensvragen…

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.