Mijn 9 beste Instagramfoto’s van 2017

instagram-normal
commons.wikimedia.org

December is de tijd van de jaaroverzichten, en ik vond het wel tijd worden voor de eerste. Ieder jaar kun je een overzichtje opvragen met je 9 instagramfoto’s met de meeste likes. Ik had hem al op Instagram geplaatst, maar deel hem graag ook hier!

Wil je ook zo’n overzichtje? Je kan het vinden op http://2017bestnine.com. Net zoals vorig jaar waren het weer alleen sportfoto’s. Het is wel duidelijk wat het beste scoort op Instagram.

img_9982-1

De meeste zijn ook niet eens heel bijzonder. De eerste is de eerste foto waarmee ik meer dan 100 likes heb gehaald. En alleen mijn schoenen en benen staan erop, hoe gek is dat?
De tweede, boven in het midden, was een leuke: ik liep spontaan mee met The Night Run Festival in Nijmegen, en zo heette ik een avond Kirsten. Met een welverdiende medaille, dit is wel een foto waar ik trots op ben.
Nummer drie, zes (beide rechts) en zeven zijn van een eenvoudig rondje hardlopen bij ons in de wijk.
Van nummer vier en vijf ben ik ook blij dat ze in dit overzichtje zitten, het zijn de foto’s van mijn eerste obstacle run. Zwaar, een echte uitdaging, maar zo ontzettend gaaf, en dat wil ik zeker vaker gaan doen in het nieuwe jaar.
En de laatste twee, die zijn van het begin van het jaar, toen ik een paar maanden het programma van Sportplan Nederland heb gevolgd. Ik ben nog steeds blij dat ik dat gedaan heb, ik heb er veel van geleerd.

Ik vin mijn collage weer erg leuk geworden, en ik word er echt blij van als ik deze foto’s terug zie. Een terechte Best Nine wat mij betreft.

9974

 

 

6 gedachtes over “Mijn 9 beste Instagramfoto’s van 2017

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.