De 10 best gelezen blogposts van 2016

blogDecember is natuurlijk de tijd van de jaaroverzichten en terugblikken. Ik vond het leuk om alvast te beginnen, en dat doe ik met de tien meest gelezen blogposts van het jaar. Ik begin onderaan en eindig met de nummer één.

10. Het recept van mijn vegetarische champignonburgers
Dit recept is al ruim 2,5 jaar geleden online gekomen, maar hij doet het nog steeds erg goed en wordt regelmatig gevonden via de zoekmachines. Ze zijn dan ook erg lekker.

9. De ‘doen, durf of waarheid’ vragenlijst van Inspirerend Geluk
Inspirerend Geluk, het project van Saskia waar ik vorig jaar aan meegedaan heb, begon met deze vragenlijst.

8. Een shoplog van de DM drogisterij in Duitsland
Ik maak niet zo vaak shoplogs, maar deze scoort behoorlijk goed. Veel mensen zijn nieuwsgierig naar de DM drogisterij, er wordt regelmatig op gezocht.

7. Mijn paas DIY/recept: paaseieren met een boodschap
Ook deze wordt, heel verrassend vooral rond de paastijd, regelmatig gevonden via de zoekmachines. Hij blijft ieder jaar wel terugkomen in de top tien.

6. Mijn recensie van 1001 hardlooptips van Runnersworld
Deze recensie is iets meer dan een jaar oud, en ook naar dit boekje wordt regelmatig gezocht. Als je interesse hebt in hardlopen dan is dit ook zeker een aanrader.

5. De Bailey’s mousse
Leuk dat deze naar boven komt, dit is echt het ideale toetje voor je kerstdiner.

4. Nog een recept: verse groentesoep
Ik ben gek op soepen, maar mijn absolute favoriet blijft toch deze ouderwetse, misschien zelfs een beetje saaie, groentesoep. Maar hij is ook zo lekker.

3. Een oude tag, levensvragen
Een ontzettend oude tag, ik plaatste hem al in 2012, en ik weet nog altijd niet wie hem nou eigenlijk bedacht heeft. Maar af en toe wordt hij weer eens opgegraven door een collega blogger die naar mij linkt omdat diegene hem bij mij gevonden heeft. En zo wordt er regelmatig doorgeklikt. En hij staat volgens mij ook met een link naar mij in verschillende overzichten van tags.

2. Het Hongaarse geheimendoosje
Geen idee waarom deze zo vaak gelezen wordt, maar blijkbaar vinden veel mensen mijn geheimendoosje leuk. Of zouden er gewoon veel mensen willen weten hoe het werkt?

1. Zalm uit de airfryer
De absolute topper, met een enorme voorsprong op de eerste plaats. Bijna iedere dag komt er wel iemand via de zoekmachines op mijn blog om dit recept te bekijken. Eigenlijk is hij zo eenvoudig, maar ook zo lekker.

Er staan maar weinig artikelen in van dit jaar, twee om precies te zijn. De rest is allemaal ouder. Leuk om te zien wat het goed doet, en de zalm heeft echt een bizar grote voorsprong van meer dan 650 views op de nummer twee.

11 gedachtes over “De 10 best gelezen blogposts van 2016

  1. Je wordt goed gevonden op oude artikelen dan! Ik heb eigenlijk geen idee hoe dat bij mij zit. Misschien maar eens een lijstje gaan maken van de best gelezen artikelen van dit jaar.

    Like

  2. Die nummer 1 sla ik juist over, hahahahaha maar ja vele mensen die gewoon vis lusten dus snap ik het wel, misschien moet ik voor de fun ook eens een recept met vis neer zetten, al eet ik het zelf niet 😉

    X

    Like

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.