Afgelopen week… #103

hgjrIedere week maak ik een overzicht van de afgelopen week. Wil je weten hoeveel stappen ik gezet heb of wat ik deze week gedaan heb? Lees dan snel verder.

Afgelopen week in eten
We aten onder andere rode kool, stamppot boerenkool, zwitserse aardappelschotel en op kerstavond gingen we gourmetten. Vanmorgen werd ik verrast met een heerlijk uitgebreid kerstontbijt.

Afgelopen week in dagelijkse dingen
Ik moest nog vier dagen werken, maar op donderdag begon mijn lange weekend. Ik kreeg nog een klein kerstcadeautje mee. Donderdagavond regelden we een speeldate voor Nina, vrienden van ons hebben ook twee honden, vonden we allemaal gezellig. Nina kreeg nog een stapel kleren mee die hun eigen honden ontgroeid waren. En nog een mooi tuigje met blingsteentjes, verwende dame.
Vrijdag was een dag met van alles en nog wat. Boodschappen doen, huishouden, en we gingen nog even shoppen bij de Makro. Nee, die grote roze fles wodka heb ik niet gekocht. Er ging wel een normaal formaat fles Baileys mee naar huis. En ik slaagde eindelijk voor een mooie zwarte broek, daar was ik al zo lang naar op zoek.
Zaterdag gingen we nog een middag naar Museumpark Oriëntalis in Nijmegen, vroeger was dat het Bijbels Openluchtmuseum. Honden mochten ook mee, en Nina had de dag van haar leven, zo veel nieuwe vriendjes die ze maakte, ze rent overal even enthousiast op af. En toen was het al weer kerst.

img_7216

Afgelopen week in stappen
63.173

Afgelopen week kocht ik
Een nieuwe zwarte broek en een fles Bailey’s.

Afgelopen week in sport
Een derbytraining, verschillende wandelingen en mijn losse oefeningen.

Afgelopen week werd ik blij van
Gezelligheid, kerst, leuke dingen doen, cadeautjes krijgen, eindelijk een mooie broek kunnen kopen, lieve berichtjes.

Afgelopen week schreef ik
Ik maakte een top 10 met best gelezen blogposts van het jaar, schreef een review over mijn nieuwe hardloopsokken, liet mijn kerstpakketje zien, deelde het recept voor Zwitserse aardappelschotel en wenste iedereen fijne kerstdagen.

9974

Een gedachte over “Afgelopen week… #103

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.