De Happy Challenge, grote dromen

sidebarhappyDream big was de opdracht van deze week. In opdracht 2 hadden we al de opdracht om te durven vertellen wat onze dromen zijn. En in opdracht 3 gingen we deze zelfs visueel maken. Maar deze opdracht gaat nog een stapje verder. Als er geen grenzen waren, niets wat je droom tegen zou kunnen houden, wat zou dan je droom zijn? Zo groot en zo creatief mogelijk.

Huis
Als alles mogelijk zou zijn, dan zie ik ons wel wonen in een groot vrijstaand huis. Minimalistisch leven in een klein huisje? Nee bedankt. Een groot huis, met voor ieder kind een eigen slaapkamer, een kamer om te sporten, een hobbykamer en een ontzettend luxe badkamer. Met een bubbelbad, een stoombad en heel veel ruimte. Er zal een grote tuin bij zijn, en ook een grote garage/schuur/loods. Oh, en een bibliotheek, dat lijkt me zo gaaf!

Werk
Ik heb dus mijn eigen salon, dat had ik al aangegeven. Als niets me tegen zou houden, dan zou ik misschien in een pand gaan zitten en niet aan huis. Maar verder geloof ik niet dat ik veel groter zou willen worden dan daadwerkelijk haalbaar. Ik heb niet de behoefte om als directrice van een groot wellnesscomplex helemaal niets meer met mijn klanten te maken hebben. Hoe groot ik ook zou worden, ik wil zelf sowieso in de salon blijven werken. Laat me maar klein en persoonlijk blijven. Daarnaast heb ik een aantal boeken uitgebracht, die natuurlijk allemaal bestsellers zijn geworden.

Gezin
In mijn droomopdracht gaf ik al aan dat ik graag kinderen zou willen. Ik heb niet het idee dat je dat grootser kunt maken dan het is, ook al zijn er geen beperkingen. Hooguit zou het er wat eerder van komen. Naast kinderen is een hondje ontzettend welkom, daarvoor geldt eigenlijk hetzelfde.

Hoe zou jouw droom eruit zien als er geen enkele beperking zou zijn?

Bekijk ook de andere delen van de Happy Challenge: wees trots; omring jezelf met positieve mensen; dankbaarheidslijstjes; dankbaarheid; positieve gewoontes; just do it; wat wil je veranderen; visualiseer je droom; wat zijn mijn dromen; wat zijn mijn waarden

9 gedachtes over “De Happy Challenge, grote dromen

 1. Mooi!
  Ik droom er van om ooit met schrijven geld te kunnen verdienen. Door columns te schrijven voor blad of wie weet ooit een verhalenbundel of boek.

  Like

 2. Gaaf dat je een eigen salon hebt! Dat is eigenlijk ook mijn ultieme droom! Alhoewel ik nu een hele andere studie volg, blijft beauty en het leuke contact dat je met klanten hebt echt mijn grootste passie!

  Like

 3. Fijne nuchtere dromen heb je! Een beetje back to basic kan geen kwaad 🙂 Mijn droom heeft nu vooral te maken met een carriere omdat ik op dit moment werkloos ben. Ik zou wel een succesvolle maar kleine onderneming willen hebben waar ik ingehuurd kan worden als freelance vormgever, websitebouwer en tekstschrijver. Of gewoon bij een heel leuk tijdschrift werken als redacteur.

  Like

   1. Ja vind ik wel 🙂 Je droomt gewoon over de basisdingen, een mooi huis, een leuke baan en een fijn gezinnetje.. Ook al is dat huis misschien heel luxe, je dromen zijn niet heel over de top snap je.

    Like

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.