Nomnomnomtag

Agaricus_bisporusVia Rosanne vond ik deze nomnomnom-tag. Jawel, een tag over eten. En eten doe ik graag, dus deze tag vond ik erg leuk om over te nemen.

Wat vind jij lekker wat verder iedereen vies vindt (en andersom)?
Ik word nog wel eens vreemd aangekeken als ik een boterham met kaas en appelstroop eet. Maar dat is zo lekker! En naturelchips dippen in de stracciatellayoghurt dopen is ook erg lekker.
Wat kook jij het liefst (en veel te vaak)?
Poe, lastige vraag. Zoals ik al zei, ik ben gek op eten. En koken vind ik ook heerlijk om te doen. Maar iets wat ik misschien te vaak ‘kook’ zijn pannenkoeken. Heel eenvoudig, niks geen culinair hoogstandje, maar wel ontzettend lekker. Niet ‘te vaak’ in dit geval nou zo heel vaak is hoor. Nooit meer dan 1x per week, en nog niet eens iedere week.
In welk restaurant zou je het liefste elke dag eten?
Goeie vraag, ik ga eigenlijk helemaal niet zo heel vaak uit eten. Maar een restaurant wat ik ontzettend goed vind is het Veerhuis in Ravenstein. Een gezellig restaurant waar je goed en gevarieerd kunt eten. We komen er ook regelmatig om alleen iets te drinken en een stokbroodje te eten.
Als er een broodje naar je vernoemd zou worden, wat zou er dan op zitten en hoe zou het heten?
Hmm… pesto, sla, kip en geraspte oude kaas? Zalm, sla en gepocheerd ei en kruiden? Sla met verschillende soorten kaas? In ieder geval sla dus, maar een broodje sla is een beetje kaal toch? En hoe het zou heten? Ik ben een beetje inspiratieloos met het verzinnen van namen hoor. Belegde volkorenbol a la Jennn, hoe klinkt dat?
Deel een handige kooktip:
Een klein klontje boter of drupje olie in het water voorkomt dat de boel overkookt.
Wat staat er nog op je food backing bucket list?
Deze lijkt me geweldig om te kunnen bakken. Het lijkt me heerlijk en schijnt heel moeilijk te zijn, dus als het ook nog zou lukken dan ben ik blij. Maar er is nog zo veel wat ik nog eens zou willen proberen. Ik hou van experimenteren.
Zelf koken, eten bestellen of uit eten gaan?
Ik ga toch voor zelf koken. Uit eten gaan is ook heerlijk, maar bestellen doen we vrijwel nooit. Maar zelf koken vind ik leuk om te doen, ik probeer graag nieuwe dingen uit en koken vind ik echt ontspannend na een dag werken. Alhoewel ik het ook heerlijk vind als het al gedaan is als ik thuis kom hoor.
Ben je ergens allergisch voor?
Niet dat ik weet. Vroeger kon ik niet goed tegen appels, maar daar ben ik allang overheen gegroeid.
Wat is je food obsessie van de afgelopen tijd/weken/dagen?
Niet echt een obsessie, althans dat hoop ik niet, maar ik ben wel heel erg into het gezonde eten. Minder suiker, minder pakjes en zakjes, etc.
Wat is je favoriete toetje?
Bananasplit. Of gebakken banaan, maar dat is misschien niet echt een toetje. Maar zo eet ik hem wel eens hoor.

Heb je zin om deze tag ook over te nemen? Vul hem gerust in.

11 gedachtes over “Nomnomnomtag

 1. Boterham met kaas en appelstroop? Ik lust beide maar als combi… tja, trekt het me niet zo…
  Leuke tag trouwens, ik heb hem nog in mijn concepten staan dus zal hem eerdaags ook even invullen…

  Like

 2. Een boterham met kaas en appelstroop heb ik toevallig gisteren voor het eerst geprobeerd, omdat er een kindje op de BSO het graag eet. En ik vond het best lekker! šŸ™‚

  Like

 3. Leuke tag!!! Enne… Die combi van kaas en appelstroop is toch niet zo raar? Tenminste ik ken meer mensen die dat eten hoor. Zelf moet ik er niet aan denken, want ik lust geen kaas haha.

  Like

 4. Van de boterham met kaas en appelstroop kijk ik niet op. Chips dippen in de stracciatellayoghurt vind ik een vreemdere combinatie.

  Like

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.