De Happychallenge, visualiseer je droom

Het is al weer tijd voor de derde opdracht van de Happychallenge. Ik merk dat ik naar de opdrachten uitkijk, ik vind het ontzettend leuk om te doen en ik word er blij van, wat natuurlijk ook de bedoeling is van de challenge.
De derde opdracht is het visualiseren van je droom, bijvoorbeeld in de vorm van een visionboard. Voor de uitwerking van deze opdracht heb ik gekozen voor een manier die eigenlijk natuurlijk deel is van mijn droom: schrijven. Een levendige omschrijving van mijn dromen.

Het is half 8 als de wekker gaat. Met een heerlijk deuntje wordt ik wakker, ik heb goed geslapen en voel me uitgerust, vol energie. Ik stap uit bed, loop naar de badkamer en kijk tevreden in mijn spiegel. Het klinkt misschien arrogant, maar ik vind het iedere dag weer heerlijk om mijn spiegelbeeld te begroeten. Het heeft een tijd geduurd, maar eindelijk heb ik die platte buik die ik al zo lang wilde. Ik voel me goed.
Als ik klaar ben in de badkamer neem ik rustig de tijd om te ontbijten. Ik ontbijt altijd uitgebreid, ik vind het fijn om werk te maken van mijn eten en ik kan het vandaag in alle rust opeten. De eerste klant komt pas om 10 uur deze ochtend.
Na mijn ontbijt neem ik ons kind en ons hondje mee voor een fijne wandeling. De zon schijnt, het is prachtig lenteweer. We wandelen een ruim uur, waarna ik richting de salon ga om alles klaar te zetten en mijn klant op te vangen. Ik werk vandaag maar een halve dag, want vanmiddag heb ik in Maastricht een boekpresentatie van mijn tweede fantasyboek. Ik hoop dat het net zo’n succes wordt als het eerste, ook al is het een heel ander verhaal geworden.
Gelukkig was de presentatie een succes. Ik moet er nog steeds een beetje aan wennen hoor, dat er zoveel mensen naar een winkel komen, speciaal om mij te kunnen zien. Het blijft een vreemde gewaarwording.
Ik ben laat thuis, het ligt immers niet naast de deur. Toch is de avond die over is nog lang genoeg om even op ons favoriete terrasje een wijntje te drinken en de zon te zien ondergaan.
Wat heb ik een heerlijk leven.

Natuurlijk is dit een overdreven beschrijving van al mijn dromen uit de vorige opdracht in één dag. In mijn droomleven is geen dag hetzelfde en is iedere dag gevuld met liefde, gezondheid en mooie fijne dingen.
En vooruit, omdat ik visionboards nou eenmaal geweldig vind, kon ik het niet laten om toch een poging te doen om er ook een te maken:

visionboard

13 gedachtes over “De Happychallenge, visualiseer je droom

 1. Ooooh, wat geniaal!
  Ik zat helemaal in de knoop met deze opdracht omdat ik geen greintje visuele creativiteit in mijn hele lichaam heb, maar dit (omschrijven) is een perfecte oplossing!

  Woot, thanks, you rock!
  En ook ontzettend leuk uitgewerkt!

  Like

 2. Ik merk dat ik ook helemaal blij wordt van de happy challenge opdrachten. En om te lezen hoe iedereen er wat moois van maakt.
  leuk gedaan jou invulling van opdr. 3

  Like

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.