De Happy Challenge, wat zijn mijn dromen?

sidebarhappyDe tweede opdracht van de happy challenge sloot mooi aan op de eerste. Nu we onze waarden duidelijk hebben aangegeven wordt het tijd om naar onze dromen te kijken.
Iedereen heeft wel dromen, grote of kleine. Mijn belangrijkste dromen heb ik wel helder voor mezelf. Ik hoefde dan ook niet lang na te denken over deze opdracht. Dat is wel anders geweest hoor, lange tijd wist ik helemaal niet wat ik wilde. Toen ik, niet vrijwillig, stopte met mijn opleiding, inmiddels zo’n zes jaar geleden, had ik geen idee. Wat ik wilde was weggevallen. Uit noodzaak ben ik gaan werken en al snel had ik een lijst met dingen die ik in ieder geval niet wilde. Maar wat dan wel?
In mijn vrije tijd pakte ik een opleiding tot nagelstyliste op. Dat vond ik leuk, ik kon werken met mensen en ik kon er mijn creativiteit in kwijt. Daar wilde ik wel meer in gaan doen.
Zo kwam een van mijn dromen tot stand: mijn eigen schoonheidssalon. Eigen baas zijn, ik ben hem al meer tegengekomen. Misschien is het wat cliché, maar het is een wens die achteraf al veel langer aanwezig was. Inmiddels ben ik bijna klaar met de opleiding tot schoonheidsspecialiste, heb ik al een complete saloninrichting en een ruimte in huis waarin ik aan de slag zou kunnen gaan.
Een tweede droom van me is er een die ik als kind al had en die nooit verdwenen is. Reden te meer om er iets mee te doen. Het ene moment is hij wat meer aanwezig dan het andere, maar ook met deze droom ben ik hard op weg om hem waar te maken. Ik heb altijd al een boek willen schrijven. ik ben er mee bezig en ben er dichterbij dan ooit: het is bijna af. Dan nog iemand vinden die het uit wil geven.
Mijn laatste grote droom is toch om een gezin te stichten. Dat heeft geen deadline, hoeft ook niet meteen. Maar ook die droom gaat werkelijkheid worden, daar ben ik van overtuigd.
Ik ben dus druk bezig mijn dromen te verwezenlijken. Als ik het kan, kun jij het ook. Dus: wat zijn jouw dromen, en wat ga je doen om ze waar te maken?

16 gedachtes over “De Happy Challenge, wat zijn mijn dromen?

  1. Dat weet ik, ook die had ik al wel gevonden. Maar omdat eigenlijk iedereen daar wel een boek uit kan geven zou ik het wel extra super vinden als een ‘echte’ uitgeverij me zou willen uitgeven. Dat heeft mijn voorkeur, maar de on demand uitgevers heb ik wel als extra optie aangemerkt hoor 🙂

   Like

 1. Hele mooie dromen ook, mijn dromen heb ik ook al genoteerd al heb ik er nog niet eens alle dromen opgeschreven..! Jammer dat je zo ver weg woont, had best in je salon willen komen als klant 😉

  Like

 2. Mooi geschreven! Wat knap dat je echt al bijna klaar bent met het schrijven van je boek! Ik ben benieuwd wat voor boek het is! Een gezinnetje stichten staat ook bovenaan mijn lijstje, ook al ben ik pas negentien en hoop ik dat het nog wel eventjes duurt, hihi! Liefs, Stella.

  Like

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.