De Happychallenge, wat wil je veranderen?

Het is al weer tijd voor de vierde opdracht van de Happy Challenge. Deze opdracht heeft een iets andere insteek dan de eerste drie. Deze opdracht gaat over wat je zou willen veranderen in je leven. Ik vond dit de moeilijkste opdracht tot nu toe. Verandering is eng. Of nee, dat zeg ik verkeerd. Verandering is niet eng. Aangeven wat je zou willen veranderen is eng. Want door aan te geven wat je wil veranderen geef je aan dat niet alles gaat zoals je zou willen. Aangeven wat je zou willen veranderen is confronterend.
Natuurlijk is mijn leven niet perfect. Ik ben blij met mijn leven, maar iedereen heeft wel kleine of grote dingen die beter zouden kunnen. Of gewoon anders.
De opdracht bestaat uit twee delen. Ten eerste is het de bedoeling dat je drie dingen noemt die je zou willen toevoegen aan je leven. Het tweede deel bestaat uit het benoemen van drie dingen die je zou willen opgeven. Hier komen ze.

Drie dingen die ik zou willen toevoegen aan mijn leven:
1. Tijd: af en toe heb ik het idee dat ik nergens aan toe kom. Ik werk, volg een opleiding, heb een sociaal leven en een huishouden. En ik zou best wat meer tijd over willen houden voor ontspanning.
2. Een hond: ik zou heel graag een hondje willen. Lief is het gelukkig met me eens daarin, maar helaas komt daar voorlopig toch punt 1 nog even om de hoek kijken. Een hondje met zo weinig tijd vind ik best zielig.
3. Rust: in de breedste zin van het woord. Rust

10 gedachtes over “De Happychallenge, wat wil je veranderen?

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.