Afgelopen week… #199

zfhahfIedere week maak ik een overzicht van de afgelopen week. Wil je weten hoeveel stappen ik gezet heb of wat ik deze week gedaan heb? Lees dan snel verder.

♥ Afgelopen week in eten
We gingen lekker uit eten in Duitsland, en verder aten we onder andere pannenkoeken, boerenkoolstamppot, hutspot, spinazie en champignonschotel.

♥ Afgelopen week in dagelijkse dingen

Ik werkte deze week op zaterdag, en daardoor was ik op donderdag vrij. We gingen een dagje naar de oma van Lief, en we namen haar mee naar haar zus. De rest van de week was ik lekker bezig met schrijven voor NaNoWriMo, lezen, wandelen en kerstknutsels maken.
Vrijdagavond gingen we naar de kerstshow bij ‘ons’ tuincentrum.
Maandagavond gingen we uit eten in Duitsland, en we brachten natuurlijk ook even een bezoekje aan de DM. Ik wist zowaar nog een Balea adventskalender te scoren, na jaren van misgrijpen.
Verder knutselde ik wat aan mijn blog, zoals je waarschijnlijk wel kan zien.

img_1743

♥ Afgelopen week in sport
Ik heb vooral veel gewandeld en losse oefeningen gedaan.

♥ Afgelopen week werd ik blij van
Het viel me opeens op dat dit onderdeel ergens uit de weekoverzichten verdwenen is. Ik heb geen idee waarom, maar hier is hij weer. Ik werd blij van een leuk nieuwtje, schrijven, de hondjes, de konijnen, lekker wandelen, mooie zonsondergangen zien, tijd voor mezelf kunnen nemen en een vrije dag midden in de week.

♥ Afgelopen week in stappen
Ik draag mijn VivoFit weer! Het bandje was eerder kapot gegaan, dus ik kon hem al een tijdje niet meer dragen, en omdat het een oud type is was het lastig een bandje ervoor te krijgen. Maar het is gelukt. Deze week zat ik op 53.876 stappen.

♥ Afgelopen week las ik
Ik las ‘Onbreekbaar’ uit, en ik begon in ‘Stil’ van Susan Cain.

♥ Afgelopen week schreef ik
Ik deelde mijn doelen voor november, schreef over NaNoWriMo, deelde een dankbaarheidslijstje, deed een vega-test en liet foto’s van de kerstshow zien.

Hoe was jouw week?

Een gedachte over “Afgelopen week… #199

  1. Een heerlijke liefdevolle gezellige week met prachtige zonsondergangen en opkomsten, ongelooflijk eigenlijk. Heerlijk eten en drinken door mijzelf gemaakt en nog zoveel meer, de stad in geweest, boekenwinkel, straks weer even heen.. kortom, de tijd vliegt!

    x

    Like

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.