Fotoblog: Kerstshow Tuinwereld Wijchen

img_1681-1.jpgIk vind het altijd leuk om naar de kerstshows van verschillende tuincentra te gaan. Hoe hysterischer hoe beter. Ik hoef lang niet alles wat ik zie in huis te hebben, maar ik vind het wel leuk om ernaar te kijken. Vandaag maakte ik foto’s bij de Tuinwereld in Wijchen.

img_1676-1

 

img_1693-1

Er zijn genoeg kerstspullen te vinden, en ik vind dat ze er dit jaar echt iets moois van hebben gemaakt. Hij was groter dan vorig jaar.
Dit was de eerste kerstshow van het jaar, maar er volgen er vast nog meer.

Heb jij al een kerstshow gezien?

7 gedachtes over “Fotoblog: Kerstshow Tuinwereld Wijchen

 1. Dat ziet er zeker prachtig uit, en nee ik heb het nog niet gezien, weet ook niet of ik erheen ga, al is het bijna om de hoek, met de fiets dan om de hoek šŸ˜‰ Ik word er altijd zo hebberig van, hahahaha

  X

  Like

   1. Ja hier ook! Absoluut, daarom juist, hahaha en geloof mij, ook niet alles, maar wat ik dan eventueel zou kiezen is meteen het duurste vaak :O šŸ˜‰

    Like

 2. Ik heb er bij Intratuin Malden al wat van gezien en in Elst ook. Heb er eerlijk gezegd niet echt naar gekeken, vooral door heen gewandeld. Heb nog helemaal geen zin in de kerst.

  Like

  1. Oh, ik wel intussen hoor! Heb heel erg moeten wennen aan het idee dat de zomer voorbij is, maar nu we steeds meer naar de kerst toe gaan heb ik daar ook echt wel zin in! Van mij zou de kerstboom al op mogen.

   Like

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.