November Mini-bucketlist

novemberIets later dan gepland, maar daar is hij dan eindelijk: de terugblik op de doelen van oktober, en natuurlijk nieuwe doelen voor de komende maand. Dat zijn er eigenlijk niet veel, want november is natuurlijk altijd al druk genoeg met NaNoWriMo.

Oktober was geen beste maand voor de doelen. Ik wilde minstens tien keer gaan hardlopen. Nou heb ik zeker hardgelopen in oktober, maar tien keer heb ik niet gehaald. Zelfs als ik in de dagen dat ik ziek was had kunnen lopen zou ik het niet gered hebben, dus dat is ook al geen excuus.
Ik wilde ook de rommeldoos onder het bed uitzoeken. Daar ben ik wel mee begonnen, maar ik ben helaas nog niet helemaal klaar. Dus deze kan ik ook niet afvinken.
En tot slot wilde ik erwtensoep maken, maar daar is het ook al niet van gekomen.
Helaas, oktober was een dikke fail qua doelen. Maar dat mag ook best een keer. Nieuwe maand nieuwe kansen, tijd voor de doelen van november.

♥ NaNoWriMo halen natuurlijk. Het eerste en meest belangrijke doel.

♥ Op zoek naar een leuke kerst- of nieuwjaargerelateerde run in de omgeving. En als ik iets vind natuurlijk inschrijven. Ik wilde de Santarun in Nijmegen gaan doen, maar aangezien de inschrijving normaal rond deze tijd al wel geopend is en er niet wordt gereageerd op mail lijkt het erop dat hij dit jaar niet door zal gaan. Op zoek naar iets anders dus. Vind ik niks, ook prima, maar mijn doel is om in ieder geval op zoek te gaan.

♥ Een begin maken met kerstkaarten. Ik stuur er nooit zo veel, maar ik maak ze wel zelf. Daar wil ik deze maand toch wel een begin mee maken.

Heb jij doelen voor deze maand?

3 gedachtes over “November Mini-bucketlist

  1. Overleven is mijn doel voor november, hahahaha nee grapje!

    Ik heb eigenlijk nul doelen voor deze maand, gezien december en november al vol staat met van alles en niets, en dat vind ik wel prettig, het enige doel wat ik heb, is het cadeau voor mijn kleinzoon afhaken voor de Sint 😉 Dat gaat wel lukken, denk komend weekend wel klaar 😀

    X

    Like

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.