Shoplog DM Drogerie Duitsland

Balea | dm.deVorige week bracht ik weer een keer een bezoekje aan de DM Drogerie in Duitsland. Ik kocht niet extreem veel spullen, maar ik vond het wel leuk om weer een keertje een shoplog te delen. Dit nam ik deze keer mee naar huis.

img_1745

Deze stickjes gaan eigenlijk standaard mee naar huis, Nina en Macho zijn er gek op. De stukjes in het andere zakje zijn nieuw voor ons, dus ik ben erg benieuwd wat ze daar van gaan vinden.

img_1746

Kerstlinten en gouden en zilveren touw. Er waren zo veel leuke lintjes, maar het waren er tientallen, dus ik moest wel een keus maken. Deze drie gingen mee naar huis, en eigenlijk heb ik wel een beetje spijt dat ik er niet meer meegenomen heb. Maar aan de andere kant, zo vaak gebruik ik eigenlijk geen lint, dus meer is absoluut niet nodig.

img_1727

Deze olie met appel-kaneelgeur ging ook met mij mee. Ik hou van deze geur in de herfst en de winter. Wat ik ermee ga doen weet ik nog niet, maar dat komt wel goed.

img_1744

Soms mis ik het om simpelweg een potje knakworstjes op te warmen en op een broodje te doen. Ik vond deze mini worstjes, geen idee of ze qua smaak vergelijkbaar zijn met knakworstjes, maar qua uiterlijk lijken ze er in ieder geval op. En ik nam ook twee salamiworstjes mee. Die heb ik ook nog niet geproefd, het schijnt een beetje naar bifi-worstje te smaken.

img_1749

En natuurlijk ging er ook weer het nodige aan verzorgingsproducten mee. Niet alles staat op de foto, maar we namen onder andere deze deodorant, Nivea douchegel en Balea douchegel mee. Deze geur is echt mijn favoriet, ik hou niet van kokos in mijn eten, maar de geur vind ik heerlijk, en het combineert goed met de vanille. Deze gaat bijna altijd wel mee. Verder ging er nog shampoo, conditioner en handzeep mee.

img_1626.jpg

En tot slot wist ik, na jaren van mis grijpen, deze adventskalender te scoren. Ik had ook echt één van de laatste twee kalenders, en het was niet bekend of er weer nieuwe zouden binnenkomen.
Ik laat hem netjes dicht tot december en ik ga, helemaal zoals het hoort, iedere dag het vakje openen. Ik heb dan ook bewust niet gekeken wat er allemaal in zit, ik hou wel van verrassingen, ik ben erg benieuwd. Afgaand op wat ik de afgelopen jaren heb gezien ga ik er vanuit dat het niet zal tegenvallen.

Kom jij ook zo graag bij de DM?

4 gedachtes over “Shoplog DM Drogerie Duitsland

  1. Leuke shopblog Duitsland heeft vaak net weer iets anders leuk is dat he..pedigree jumbones waren daar ook goedkoper .Maar wat is het voor soort advents kalender? dieren ?snacks of chocola,of is het met verzorgings dingetjes..is idd leuk als je idd per dag de vakjes in december openmaakt hihi…fijne avond .

    Leuk als je me ook volgt en leuk als je ergens een reactie achterlaat op iets wat je interessant vind 😑🍷🍩

    Like

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.