Afgelopen week… #190

hgjrIedere week maak ik een overzicht van de afgelopen week. Wil je weten hoeveel stappen ik gezet heb of wat ik deze week gedaan heb? Lees dan snel verder.

♥ Afgelopen week in eten
We aten eigenlijk vooral erg makkelijk. Er werd een keer pizza besteld, we bakten een keer patat, maar we aten ook bloemkool en spinazie. Dus helemaal ongezond was het niet.

♥ Afgelopen week in dagelijkse dingen
Wat was dit een drukke week. Omdat ik vrijdag vrij was heb ik maandag tot en met donderdag extra lange dagen moeten werken. Oke, eigenlijk moet ik me niet aanstellen, het was maar een half uurtje langer dan normaal, en mijn normale werkdagen zijn eigenlijk iets korter dan de gemiddelde werkdag. Maar toch, vier dagen achter elkaar langer werken dan je gewend bent, en ook nog eens de laatste dienst, dat is toch best even vervelend.
Maandagavond kwam mijn zus langs voor haar bruidsnagels en het epileren van haar wenkbrauwen. Dinsdagavond ging ik naar de kapper, mijn kleurtje er weer in en de dode puntjes er weer uit. Zo kan ik weer een paar maanden mee. Woensdagavond kwam de oma van Lief eten, en ’s avonds hebben we haar weer naar huis gebracht.

img_2224Donderdagavond moesten we nog even het winkelcentrum in, en omdat de wasstraat al gesloten was hebben we de auto nog even gewassen. Best lastig in het donker, en de volgende ochtend zagen we dan ook toch wel een paar plekjes die we gemist hadden. Maar het is beter dan het voor de wasbeurt was.
En vrijdag trouwde mijn zusje. Het was een mooie dag, en ze hadden er heerlijk weer bij.
Gisteren was vooral een dag van bijkomen van de drukke week. Een beetje rommelen rond het huis, even kijken bij de kermis in Groesbeek, en even naar Duitsland.

♥ Afgelopen week in sport
Eh, sport? Waar had ik dat in moeten plannen dan?

♥ Afgelopen week las ik
Ik las ‘Alles wat ik voel’ uit, en begon in ‘Ongetemd’ van Liz Hartevelt.

♥ Afgelopen week schreef ik

Ik deelde de raarste verzoeken die ik ooit kreeg, schreef korte recensies van Vakantiebieb-boeken, vertelde over International Letter Writing Day, deed een nieuwe vega-test en deelde mijn nieuwe doelen voor de komende maand.

Hoe was jouw week?

Een gedachte over “Afgelopen week… #190

  1. Klinkt inderdaad druk, maar wel tof dat je een bruiloft van je zus had 🙂 Altijd mooi. Wij hebben ook een x pizza besteld, voornamelijk omdat we geen zin hadden om boodschappen te doen 😉

    Like

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.