3x de raarste verzoeken ooit

tatZoals jullie misschien wel weten werk ik in het weekend regelmatig als schminkster. Maar daarnaast kun je bij mij ook terecht voor gellak op de nagels, of spray tanning. En dat levert soms op zijn zachtst gezegd bijzondere verzoeken op.

“Ik wil me aanbieden als levende nagellak.”
Het is al jaren geleden, maar ik zal het nooit vergeten. Op een dag zat er in mijn mailbox een berichtje van een man die zich aanbood als ‘levende nagellak’. Hoe dat zo? Zijn idee: ik mocht meerdere dames uitnodigen. Meneer zou zich onder de tafel verbergen en de dames mochten hem vervolgens met handen en voeten openkrabben. Zijn bloed zou dan kunnen dienen als rode nagellak. Topcoatje eroverheen, en klaar, toch?

“Mag ik een piemel op mijn voorhoofd?”
Koningsdag, naast de feesttent. Ik schminkte de kinderen, en af en toe een aangeschoten volwassene. Één van hen had wel een bijzondere wens. “Kun je ook een piemel op mijn voorhoofd tekenen? Mag ook met die tijdelijke tattoo-inkt!” Die tattoo-inkt blijft overigens ongeveer een week zitten. Zijn vrouw, die iets nuchterder was, vond het geen goed idee en had hem al meegenomen voordat ik überhaupt iets terug kon zeggen.

“Pinokkio”
Een iets oudere man was in eerste instantie langs geweest voor een spray tan. Een paar dagen later belde hij opnieuw. “Ja, eh, ik zag op uw website dat u ook iets doet met schminken enzo, klopt dat?” Goed gezien. “Ja, het zit zo, ik heb al jaren een diepgewortelde wens, maar niemand wil me daar bij helpen. Ik zou zo graag een keer een bodypaint willen. Maar geen grote, ik wil eigenlijk alleen maar het gezicht van Pinokkio. En dan mijn, eh, geslachtsdeel als neus.”

 

8 gedachtes over “3x de raarste verzoeken ooit

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.