1 september is het World Letter Writing Day

wlwdIk ben gek op echte post, en mijn hart maakt altijd een klein sprongetje als ik tussen alle rekeningen, blauwe enveloppen en andere officiele dingen een leuk kaartje of een brief vindt. Toen Viking Direct me benaderde voor een project met bloggers uit verschillende landen wist ik dan ook dat dat echt iets voor mij zou zijn.

Zoals jullie waarschijnlijk wel weten verstuur en ontvang ik graag post. Ik doe graag mee met projecten als Echte Post Is Cool en de #Twitfeestjes. Ook heb ik postcrossing weer opgepakt, en stuur ik nog steeds graag kaartjes, met of zonder speciale reden. Brieven schrijven doe ik ook graag, op dit moment heb ik één vaste penvriendin, maar ik zou er best weer meer willen. In het verleden heb ik verschillende penvriendinnen gehad, maar soms verwatert dat nou eenmaal.
Zaterdag 1 september is het World Letter Writing Day, en daarom organiseert Viking Direct een internationaal project. Ik ben gekoppeld aan een buitenlandse blogger en de bedoeling is dat we elkaar een handgeschreven brief sturen. Hiervoor kreeg ik begin augustus al deze box toegestuurd.
Ik ben gekoppeld aan een blogster uit Oostenrijk. Mijn brief naar haar is onderweg, drie kantjes heb ik volgeschreven, daar was ik zelf nogal verbaasd over. Toen ik eenmaal bezig was bleef ik schrijven.

dasgda

Macho was erg nieuwsgierig en wilde graag meekijken met wat ik toch aan het doen was.
Inmiddels is mijn brief onderweg. Zelf heb ik ook nog niks ontvangen, maar dat gaat vast goedkomen, ik ben in ieder geval erg benieuwd. Ik zou het leuk vinden om hier een blijvende penvriendschap aan over te houden, maar als dat niet zo is dan vond ik het in ieder geval een super project om aan mee te doen.

Verstuur jij nog wel eens handgeschreven brieven?

Een gedachte over “1 september is het World Letter Writing Day

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.