September mini-bucketlist

ChrysanthemumWauw, augustus is voorbij gevlogen. Het was een drukke maand vol met hoogtepunten en leuke dingen, maar wat ging het weer snel. Inmiddels is er al weer twee derde van het jaar voorbij, en de herfst komt er weer aan.

Voor augustus had ik drie doelen opgesteld. Ik wilde tien keer naar de sportschool. Dat zou me gelukt zijn, maar toen werd ik door een raar insect gestoken en kon ik een paar dagen amper lopen, laat staan dat de sportschool een optie was. In totaal ging ik toch acht keer.
Daarnaast wilde ik meedoen met de zwemvierdaagse hier in het dorp, daar is het helaas niet van gekomen. Met mijn rooster had ik maar twee van de vier dagen mee kunnen zwemmen, en dat vond ik toch zonde.
En tot slot wilde ik tien postcrossing kaarten versturen, dat is me wel gelukt. Ik heb er ook al weer een aantal ontvangen.

Voor september zijn er natuurlijk weer nieuwe doelen:

♥ Het wordt herfst, dus ik wil een leuk herfststukje maken voor op tafel.

♥ Dertig uur schrijven. Gemiddeld een uur per dag, dat zou moeten lukken. Als het goed is wordt september niet zo druk als augustus.

♥ Een dag naar het strand. Dat wilden we eigenlijk de hele zomer al doen, maar steeds is het er niet van gekomen. Te warm om zo’n eind te rijden met de hondjes, of te druk. Maar in september wil ik toch echt een dagje gaan plannen.

Wat zijn jouw plannen voor de komende maand?

8 gedachtes over “September mini-bucketlist

  1. Ik ga de herfst praktisch overslaan dit jaar. Een kleine week ga ik er van genieten en daarna ga ik weer de zomer in. Best raar, want ik houd van de herfst. En ik houd ook van koude decembermaanden. Maar goed, een verlengde zomer is ook niet verkeerd. Deze maand ga ik me vooral bezig houden met de laatste dingen voorbereiden voor onze wereldreis.

    Like

  2. Ah de herfst. Ja hij gaat stilaan steeds iets dichterbij komen. Succes met je doelen voor deze maand. Stiekem hoop ik op nog een aantal mooie dagen. Want ik wil nog een keertje wakeboarden voor de boot uit het water gaat 🙂

    Like

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.