Afgelopen week… #183

hgjrIedere week maak ik een overzicht van de afgelopen week. Wil je weten hoeveel stappen ik gezet heb of wat ik deze week gedaan heb? Lees dan snel verder.

♥ Afgelopen week in eten
We aten onder andere verse asperges, we haalden een keer Chinees en ik maakte lekkere risotto. In het weekend ging de barbecue aan. En ik proefde de nieuwe ‘gevuld eitje’ salade van Johma, erg lekker!

♥ Afgelopen week in dagelijkse dingen
Mijn laatste werkweek voor de vakantie! Verder deed ik eigenlijk niet zo veel bijzonders. Ik heb veel gelezen en natuurlijk van het weer genoten. Zaterdag heb ik geschminkt en suikerspinnen uitgedeeld bij de Jumbo, en we hebben even op de kermis in Uden gekeken.

img_1813

♥ Afgelopen week in sport
Ik ben naar de sportschool geweest, en ik ben een rondje gaan hardlopen. Verder heb ik mijn losse oefeningen weer eens opgepakt.

♥ Afgelopen week las ik
Ik las ‘Ik geef je de zon’ uit, ik las ‘Escape Room’, ‘Ga lekker zelf in je kracht staan’ en ik begon in ‘Versplinterd’ van Dani Atkins. En ik las de eerste drie delen van de ‘Hoe overleef ik’-serie.

♥ Afgelopen week schreef ik
Ik schreef een recensie over ‘Steeds Leuker’, deelde wat ik heb geleerd van de Moon YA contest, schreef een honden-update, nog een recensie over ‘De Poppenspeler’ en het recept van mijn risotto.

 

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.