Gelezen: Steeds Leuker van Jelle Hermus

Steeds leuker - soChicken boek van Jelle Hermus ...De voordelen zonder de nadelen – je leven steeds leuker maken, met steeds minder moeite. Dat is waar Steeds leuker om draait. Ik presenteer je de korte route naar een leuker leven en laat zien hoe je – door het zetten van de juiste kleine stappen – je leven snel in een opwaartse spiraal kunt brengen.
Want we weten vaak niet precies wat we willen doen met ons leven, maar we weten wél hoe we ons willen voelen: vrijer, blijer en meer voldaan. Als je steeds kleine stappen blijft zetten in de juiste richting, kom je vanzelf waar je wilt zijn.
Ik laat zien hoe je je leven leuker en leuker maakt, en tegelijkertijd je omgeving kunt verrijken. Met een liefdevolle aanpak en de nodige humor. Want alles wordt makkelijker als we het leven niet zo serieus nemen.

Een blog die ik echt al jarenlang volg is SoChicken. Ik heb eigenlijk geen idee meer hoe ik deze site gevonden heb, volgens mij terwijl ik ergens naar op zoek was via Google, maar ik weet niet eens meer wat ik zocht. Wel weet ik nog dat ik meteen gegrepen werd door de artikelen op de site, positief, vlot geschreven en met leuke, praktische tips om je leven leuker te maken. Ik ben de site gaan volgen, en nog steeds word ik er blij van.
Toen ik las dat Jelle een boek had geschreven ging die dan ook meteen op mijn leeslijst. Toch duurde het nog even voordat ik het boek daadwerkelijk in mijn bezit had, en hem eindelijk kon lezen.
Ik was nog even bang dat het boek een soort bundel zou zijn van artikelen op SoChicken, maar dat is het gelukkig niet. Het boek is opgebouwd uit drie pijlers, vrijheid, blijheid en betekenis, ieder onderverdeeld in verschillende hoofdstukken vol tips om je leven leuker te maken. Jelle legt uit welke stappen je het snelst vooruit helpen, en ook waarom dit zo is.
Steeds Leuker is verkozen tot het beste spirituele boek van 2018, maar het is allesbehalve zweverig. Jelle is nuchter, grappig en heeft een vlotte schrijfstijl. Het boek leest erg prettig en is in begrijpelijke taal geschreven. Het is geschreven in de stijl van SoChicken, maar het is geen bundel van oude blogposts.
Ik ben fan, maar dat was al wel duidelijk volgens mij. En misschien ben ik een beetje bevooroordeeld omdat ik de blog al zo lang volg. Maar wat mij betreft is dit een must-read voor iedereen die een leuker leven wil met zo weinig mogelijk moeite. En wie wil dat nou niet? Het boek staat vol tips, die eenvoudig zijn en gemakkelijk om uit te voeren. Jelle’s enthousiasme is aanstekelijk en zorgt ervoor dat je meteen aan de slag wil met de vele tips.
Een luchtig en grappig boek vol met no-nonsense tips waar je meteen mee aan de slag kan. Het boek komt met een eigen persoonlijke ‘eierdoos’, een online omgeving waar je op kunt inloggen met bonushoofdstukken, checklists en andere hulpmiddelen om meteen te beginnen met het leuker maken van je leven. Aanrader!

De link in deze post is een affiliate link. Zie mijn disclaimer voor meer info.

6 gedachtes over “Gelezen: Steeds Leuker van Jelle Hermus

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.