It’s a Dogs Life: muizenjacht

dasgHoi, daar zijn wij weer eens. Tja, nu we allebei toch echt geen puppy meer zijn moest het vrouwtje wel een andere naam verzinnen voor onze stukjes, hoe grappig ‘pupdate’ misschien ook was. En we hebben nou eenmaal echt een hondenleven.

Nu het mooier weer is heb ik (Macho) ontdekt dat de zon wel erg lekker is. Het liefst draai ik op mijn rug, en dan maar hopen dat ik bruin word. En als het me te warm is, dan weet ik inmiddels dat ik lekker kan afkoelen in de vieze vijver in het park, of in de blubber die er naast ligt. Hoe viezer hoe koeler. Het vrouwtje vind dat niet zo leuk, maar ik wel. Als we dan terugkomen dan stopt ze me in bad, puh, heb ik net zo hard mijn best gedaan om lekker te ruiken, moet er weer shampoo in mijn vacht.
Ja, zwemmen is toch wel lekker hoor. Eerst moest ik (Nina dus) niks hebben van het water, maar nu vind ik het niet zo erg meer. Als ik maar zelf kan bepalen wanneer ik er in ga, dat bad vind ik toch maar niks. Maar weet je wat nog veel leuker is? Muizen vangen!
Oh ja! Af en toe loopt er een muisje in de tuin, die komt een beetje mee eten van het eten van de konijnen. Maar eigenlijk zijn ze een beetje bang voor ons, en terecht natuurlijk, want wij zijn heel gevaarlijk. We vinden het leuk om een beetje achter ze aan te rennen en ze weg te jagen. Stiekem droom ik wel eens dat ik er een te pakken krijg.
Ik hád er één te pakken, maandag. Supertrots was ik, dat wilde ik natuurlijk meteen aan het vrouwtje laten zien. Ik vond het zo zielig dat ze geen vlees op haar pizza had, ik wilde hem graag met haar delen. Maar ze wilde hem niet, tss, ik zal nog eens iets voor haar meebrengen. Dan eet ik hem zelf wel op, dacht ik. Maar zelfs dat mocht niet. Het baasje heeft hem afgepakt. Hij vond het vies zei hij. Die weet niet wat hij mist, wat is er nou lekkerder dan verse muis? Flauw hoor.
Nou, de volgende keer breng je hem maar lekker naar mij, dan delen wij hem samen wel.
Eerst maar eens proberen om er nog een te vangen. Volgens mij hoor ik er weer een, doei! 

Een gedachte over “It’s a Dogs Life: muizenjacht

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.