Netflix tag

indexBij Saskia kwam ik deze leuke Netflix tag tegen. Het heeft lang geduurd voordat ik overstag ging, maar inmiddels vraag ik me af waarom ik zo lang geweigerd heb. Daarom vond ik het leuk om deze tag in te vullen.

Wat was het moment dat je dacht ‘nu moet ik wel’ en een abonnement nam op Netflix?
Dat was toen ik zo benieuwd was naar de serie ’13 Reasons Why’. Deze was alleen via Netflix te bekijken, dus als ik de serie wilde zien dan kwam ik er niet onderuit. Na even twijfelen besloot ik voor de gratis maand te gaan, daarna kon ik er nog altijd weer mee stoppen als ik dat zou willen. Maar het beviel eigenlijk zo goed dat ik het abonnement heb aangehouden.

Hoe vaak kijk je naar Netflix?
Ik denk zo’n drie keer per week in de avonden. Al heb ik er deze maand eigenlijk maar weinig tijd voor gehad.

Waar kijk je naar op Netflix?
Ik ben net begonnen met Stranger Things. Ik kijk maar één serie tegelijk, dus dat is het op dit moment wel.

Is er een serie die je samen met je partner kijkt?
Nee, hij houdt helemaal niet zo van series kijken eigenlijk. En al helemaal niet van de series die ik tot nu toe heb gekeken, we hebben wat dat betreft een heel andere smaak.

Wat is je top 5 aanraders?
In willekeurige volgorde: 13 Reasons Why, Outlander, Once Upon A Time, Shadowhunters, Skin Wars.

Wat is je favoriete acteur/actrice uit een Netflix serie?
Ik heb eigenlijk niet echt een favoriet. Had ik vroeger in de tijd van de vriendenboekjes al moeite mee.

Wat staat er nog op je ‘to watch’ lijst?
Een heleboel. Onder andere een paar docu’s, What The Health  en Chasing Coral bijvoorbeeld. Qua films heb ik onder andere Vaiana, Soof en The Host op mijn lijstje staan. En van de series wil ik sowieso Vampire Diaries en Under The Dome nog kijken, maar ik heb al veel meer gevonden wat ik nog zou willen zien, dus ik ben nog lang niet klaar met mijn abonnement.

Welke films heb je de afgelopen tijd gekeken via Netflix?
Ik maak regelmatig een overzichtje van wat ik de afgelopen tijd heb gezien op Netflix. Je vindt ze hier, hier, hier en hier.

Zou je nog zonder Netflix kunnen?
Kunnen zeker wel hoor, maar willen voorlopig liever niet.

Wat is jouw favoriet op Netflix?

9974

 

 

5 gedachtes over “Netflix tag

 1. Wat nu mijn favorieten zijn, en ja ik kijk wel door elkaar, omdat ik in series zit die maar eens per week leveren nu, hahaha soms sla ik even een weekje over nu, zodat ik er weer twee kan kijken.

  Designated Survivor en absoluut een must, je gaat plat echt waar in het begin…. Lucifer!!!! En ook die is nu eens per week een aflevering van seizoen 3… maar ik garandeer je, als je 15 minuten eerste hebt gezien… de hele aflevering wil je door 😀

  Oh en ik ben al oud natuurlijk, Dynastie, ook eens per week een aflevering, ik was nieuwsgierig wat ze hiervan hebben gemaakt in het nu…. omdat ik als tiener keek naar DE Dynastie.

  Morgen seizoen 2 van The Crown!

  X

  Like

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.