Gezien op Netflix

indexNog een weekje en dan gaat Once Upon A Time verder op Netflix. Tussendoor heb ik natuurlijk ook weer veel gekeken, maar na Outlander had ik even meer zin in films dan in series. Dit keek ik de afgelopen tijd op Netflix.

Beautiful Creatures
Mooie, interessante young adult film, geen dertien in een dozijn vond ik. Ik heb de boeken nog niet gelezen, dus ik keek de film onbevooroordeeld, en ik vond hem wel de moeite waard.

Frozen Fever
Een kort filmpje, hij duurt nog geen tien minuten, maar is erg vertederend. Ik hou van Disney, en van Frozen (ja echt!), en dan is hij erg leuk om te kijken.

Raising the Bar
Soms heb ik gewoon even zin in dit soort films, een fijne feelgood tienerfilm over een jonge turnster in Australië. Vergelijkbaar met de Amerikaanse highschool cheerleader films. Heel vermakelijk, geen film waar je veel over na moet denken.

Full out
Na de bovenstaande film zat ik een beetje in de turnfilms en kreeg ik deze als suggestie. Iets serieuzer en volwassener, maar ook een fijne feelgood film over een turnster die na een heftig ongeluk een tweede kans krijgt. Gebaseerd op een waargebeurd verhaal.

What to expect when you’re expecting
Nee, ik ben niet zwanger, en voorlopig ook niet van plan om het te worden, maar deze is ook voor niet zwangeren en kinderlozen erg leuk. Qua opzet is hij een beetje te vergelijken met films als Love Actually en He’s Just Not That Into You, we volgen verschillende stellen die uiteindelijk op één of andere manier allemaal met elkaar te maken hebben. En het gaat over baby’s natuurlijk.

Cowspiracy
Deze documentaire staat al lang op mijn lijstje, maar ik ‘durfde’ niet zo goed. Ik ben geen fan van heftige beelden, daar kan ik niet zo goed tegen. Maar Esra wist me te vertellen dat hier niet echt heftige beelden in zouden zitten en dat trok me over de streep. Indrukwekkende en interessante docu, en het viel inderdaad mee met de heftige beelden. Al moest ik wel even wegkijken toen ze een eend gingen slachten.

Skin Wars
De eerste serie na een aantal films. Het lijkt een beetje op Masterchef, maar dan gericht op bodypainting in plaats van koken. Heel leuk om te volgen, ook als je verder niet uit dat wereldje komt.

Wat keek jij de laatste tijd op Netflix?

 

 

 

5 gedachtes over “Gezien op Netflix

  1. Ik heb sinds mijn laatste artikel over Netflix niet meer gekeken… Kom er op het moment gewoon niet aan toe :O Ik heb nog zo’n enorme lijst met wat ik wil kijken. Maar met het slechte weer op komst, komt dat denk ik wel goed…

    Like

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.