NaNoWriMo: en nu? + winactie! [GESLOTEN]

NaNo-2017-Winner-Twitter-HeaderNovember is al weer een week voorbij, maar ik heb nog een laatste NaNoWriMo update. Hoe is de maand gegaan? Naast de update heb ik ook een leuke winactie voor jullie. Gewoon omdat het december is en ik zin heb om iemand blij te maken.

Volgens mij was het voor de meesten al wel duidelijk, maar ik heb het gehaald. Het verhaal is nog niet af, maar het woordenaantal is helemaal gelukt.
Op 27 november haalde ik de 50.000 woorden. Ik had de dagen daarvoor flink doorgeschreven, want ik wist ook dat ik de laatste dagen van november druk was met de kerstmarkt, en dat er minder tijd en energie zou zijn voor het schrijven. En dat was maar goed ook, want dat klopte inderdaad. Nadat ik het gehaald had heb ik niet meer geschreven.

nano17

Zo zag mijn grafiek eruit, de eerste dagen lag ik mooi op schema, vanaf ongeveer dag 6 had ik steeds een voorsprong. Achteraf ben ik daar wel blij mee, zo had ik ook de ruimte om een dag minder te doen, en om aan het eind van de maand helemaal niks meer te doen. Voelt goed na vorig jaar, om het weer gehaald te hebben.

En nu? Mijn plan was eigenlijk om in december op een lager tempo verder te gaan met het verhaal en het af te maken, maar de plannen zijn een beetje veranderd.
Ik kwam namelijk een schrijfwedstrijd tegen. Een young adult schrijfwedstrijd, waarbij de hoofdprijs een uitgeefcontract is. En laat ik nou net bij een eerdere editie van NaNoWriMo een young adult hebben geschreven. Dus wat ik nu vooral aan het doen ben is editen en herschrijven, en de perfectionist in mij rustig houden. En… (slik) het verhaal moet online om mee te kunnen doen. En dat is best een hoge drempel.
Dus even andere schrijfplannen dan eerst, maar zeker geen schrijfpauze. Ik merk wel dat ik er heerlijk in zit nu.

Winactie!
Omdat ik blij ben en iemand anders ook graag blij wil maken, omdat ik het gehaald heb, omdat het Sinterklaas is geweest en bijna kerst is, omdat mijn blog deze maand negen jaar bestaat. Genoeg redenen om iets leuks weg te geven, dus ik heb een leuke winactie voor jullie.
Ik ga namelijk een leuk (schrijf)pakket weggeven. Met onder andere het boek ‘Schrijven Kreng!’ van Lisette Jonkman. Sinds EPIC heb ik hem dubbel, en het is een fantastisch boek, waar ik graag iemand anders ook van wil laten genieten. Verder vul ik het aan met wat leuke verrassingen.

Wat moet je doen?
Laat een reactie achter met een geldig e-mailadres, waarin je aangeeft dat je mee wil doen met de winactie. Dat is alles, simpel toch?
Je kan een extra kans verdienen door me te volgen op Bloglovin’ en/of de winactie te delen op Twitter. Laat dan ook even weten met welk account je dit doet.

Op 14 december maak ik de winnaar bekend. De winnaar krijgt persoonlijk bericht, dus zorg voor een geldig e-mailadres. Heb je gewonnen en reageer je niet binnen 3 dagen? Dan zal er een nieuwe winnaar geloot worden.

Deze winactie gaat geheel van mijzelf uit en is op geen enkele manier gesponsord.

9974

6 gedachtes over “NaNoWriMo: en nu? + winactie! [GESLOTEN]

  1. Aller eerst gefeliciteerd met het behalen van dit doel. Na het niet behalen vorig jaar zal dit een extra boost geven! En wat leuk dat je mee doet aan de schrijfwedstrijd. Ik hoop dat je de link ook met je volgers gaat delen, want ik ben heel benieuwd naar je verhaal. Hoge drempel dat geloof ik graag. Zal niet iedere schrijver daar (in het begin) mee zitten? Of het verhaal wel aanslaat ed? Ik ben in ieder geval heel erg benieuwd šŸ™‚

    Enne ik doe graag mee met je winactie.

    Like

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.