Gezien op Netflix

indexIntussen is het twee maanden geleden dat ik me heb laten overhalen om Netflix te nemen, en ja, ik ben er nog steeds blij mee, ik heb net voor de volgende maand betaald. Dit keek ik met mijn eerste maanden Netflix.


13 Reasons Why
Ik denk dat iedereen intussen op zijn minst wel heeft gehoord van deze serie. Dit was in de eerste plaats mijn reden om met Netflix te beginnen. Super indrukwekkende en mooie serie, maar wel erg heftig. Een aanrader.

Inside Out
Deze wilde ik al langer graag zien, maar het was er eerder nog niet van gekomen. Maar toen ik hem tegenkwam moest hij natuurlijk bekeken worden. Eigenlijk is het een kinderfilm, maar he, dat  heeft mij nog nooit tegengehouden. Ook volwassenen erg leuk om te kijken.

Shadowhunters
Losjes gebaseerd op De Kronieken van de Onderwereld. De serie is lang niet zo slecht als de film, maar haalt het wat mij betreft niet bij de boeken, die blijven toch het best. Maar ik ben wel fan, en wacht met spanning op de nieuwe afleveringen (ja, de laatste twee heb ik gezien). Dat de serie behoorlijk verschilt met het boek maakt het wel extra spannend.

Minimalism
Een documentaire over minimalisme, waar iedereen zo laaiend enthousiast over was. Ik was al een tijdje nieuwsgierig, maar sorry, ik kwam hier niet doorheen. Het onderwerp vond ik wel interessant. Ik heb hem wel afgekeken, maar wel terwijl ik ondertussen met andere dingen bezig was.

Once Upon a Time
Naar deze serie was ik al nieuwsgierig toen de eerste afleveringen op televisie uitgezonden werden, maar series volgen op tv vind ik helemaal niks. Heb ik het geduld niet voor. Maar toen ik zag dat hij ook op Netflix stond vond ik het tijd worden om toch eens te beginnen. Ik zit er nog maar net in, maar vind hem erg leuk.

Wat kijk jij op Netflix?

5 gedachtes over “Gezien op Netflix

 1. Once upon a time, hahaha ja dat had ik ook op tv, maar eenmaal met netflix heb ik mij eraan gewaagd, Shadow Hunters, ben ik nu in blijven steken in het laatste seizoen, maar ga ik nog wel kijken verder, ergens 😉

  13 reasons, ben niet verder gekomen dan afl. 3, begin ervan, en heb ik eruit geknald… ik snap de hype niet, echt niet.

  Maar The Originals, als je Shadowhunters toch goed vindt en spannend, zeg ik doen!

  Designates Survivor heb ik ook in 3 dagen uitgekeken. House of Cards, nieuwe seizoen is er, zat ik ook in. The Good Wife, wowwwwwwwww in 2 weken alle 7 seizoenen.

  Suits, must… Blacklist… op tv verder dan, maar doen!

  Goed ik heb het al een tijdje natuurlijk en zoveel gezien… dat ik nu even titels kwijt ben ook. maar Outlander??????????????????????// superhit!

  X

  Like

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.