Gezien op Netflix

indexOnce Upon A Time heb ik inmiddels helemaal gezien. Ja, ik heb vijf seizoenen er doorheen gejaagd, en ik wacht met spanning op de volgende seizoenen. Maar voordat die er zijn heb ik natuurlijk wel andere dingen gekeken.

Divergent
Na het lezen van de boeken was ik ook wel erg nieuwsgierig naar de film. Er waren best veel dingen anders dan in de boeken, en ik vond dat best wel storend. Regelmatig dacht ik ‘he, dat klopt niet!’ De hoofdlijn van de film is wel gelijk aan het boek. Op zich een leuke film als je er van houdt. De volgende delen wil ik ook wel zien.

Outlander
Stond hoog op mijn lijstje om te kijken, de boeken vond ik fantastisch. De serie is ook super, prachtige beelden, en goed uitgewerkt. Soms wel een beetje bloederig, vind ik zelf niet erg, maar kan me voorstellen dat je bij sommige stukjes even wegkijkt. Ik heb het eerste seizoen nu uit, op naar het tweede.

Pirates of the Carribean: On Stranger Tides
Schandalig, ik ben fan van de Pirates-films, maar om wat voor reden dan ook is het er nog nooit eerder van gekomen om dit deel te kijken. Tja, de eerste blijft de beste vind ik, maar deze was ook weer erg leuk.

Okja
Ja, er is al veel over geschreven, ik ben een beetje aan de late kant, maar echt, ga deze kijken. Mooie film met een mooie boodschap.

Wat zijn jouw aanraders op Netflix?

12 gedachtes over “Gezien op Netflix

 1. Momenteel Party of Five, over een groot gezin waar geen moeder meer is en de oudste zoon de zorg voor de kinderen op zich neemt samen met een nanny. Ik volg daarnaast ook nog de Gilmore Girls (verveelt nooit 🙂 ) en de laatste tijd klik ik ook graag films aan. Soms laat ik me verrassen, maar soms pak ik een film die ik al tien keer gezien heb, maar die gewoon fijn wegkijkt.

  Like

 2. Outlander… jaaaaa ik wacht nu op seizoen vier en zit in deel 1 van het boek, maar ik lees alleen vlak voor slapen gaan in bed, dus ik ga langzaam, hahaha

  Echt heel mooi gedaan inderdaad, boek/serie versie, komt weinig voor dat het bijna zo letterlijk is na gemaakt en gedaan.

  Pfff de tips… Okja nog nooit van gehoord… House of Cards… Designated Survivor, erg bij de tijd, zelfs de aanslagen van Parijs en België worden daarin genoemd… Kiefer Sutherland in de hoofdrol… erg spannend ik wacht op 2.

  The Crown… ik heb gisteren gezien op FB dat seizoen 2, op 8 dec. uit komt, yessssssssssssss i can’t wait!

  Reign… als je Outlander ook al mooi vindt? Dan zeker Reign, speelt zich in dezelfde tijd af en iets mee fictie, maar de hoofdlijnen kloppen allemaal qua geschiedenis… ja heb ik opgezocht 😉

  The Originals, had je die al gezien?

  X

  Like

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.