Gezien op Netflix

indexDe laatste keer dat ik deelde wat ik heb bekeken op Netflix is al weer bijna twee maanden geleden, dus in de tussentijd heb ik weer de nodige films en series bekeken. Tijd voor een nieuw overzicht, dit keek ik de laatste tijd.

Skin Wars Fresh Paint
Een spin-off van Skin Wars. In Skin Wars waren het professionele bodypainters die een heel seizoen de strijd met elkaar aangingen, in Fresh Paint waren het juist geen bodypainters. Per aflevering gaan zes artiesten na een stoomcursus bodypaint de strijd aan, begeleid door eerdere deelnemers van Skin Wars.

Mean Girls 2
Hetzelfde concept als de eerste film, een groepje populaire meiden en een underdog die het tegen ze opneemt. Niet echt vernieuwend, en ik vond deze film eigenlijk nogal overdreven. De eerste film was realistischer. Ook vond ik de personages erg jong lijken, maar dat kan ook komen omdat ik zelf gewoon ouder ben.

Mako Mermaids
Vroeger keek ik graag naar H2O. Toen ik zag dat dit vervolg op die serie op Netflix stond kon ik het dan ook niet laten om te kijken. De serie is duidelijk gericht op jongeren, maar ik vond hem toch leuk om te zien, en het had genoeg om mijn aandacht de volle vier seizoenen vast te houden.

Twilight
Ik weet niet waarom, maar ineens had ik zin om deze te kijken. Ik heb ze alle vier achter elkaar (wel in meerdere dagen) gezien. De laatste had ik zelfs nog niet eerder gezien.

Chalk it up
Het verhaal had iets weg van Legally Blonde. Meisje waarvan verwacht wordt dat ze niet zo veel kan zit op de universiteit dankzij haar rijke ouders. Om haar ex terug te krijgen richt ze een turnteam op en verbaast ze zichzelf en vele anderen. Wel een vermakelijke film.

Wat heb jij gekeken de laatste tijd?

9974

6 gedachtes over “Gezien op Netflix

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.