Afgelopen week… #153

hgjrIedere week maak ik een overzicht van de afgelopen week. Wil je weten hoeveel stappen ik gezet heb of wat ik deze week gedaan heb? Lees dan snel verder.

Afgelopen week in eten
Deze week was gelukkig een stuk regelmatiger en gezonder qua eten dan vorige week. We aten onder andere champignonschotel, spinazie en andijviestamppot. En ik ging een avond lekker uit eten.

Afgelopen week in dagelijkse dingen
Ik begon weer met werken! Dat was wel even wennen, maandag tot en met vrijdag, meteen iedere dag, maar het was wel fijn. Ik was er wel weer aan toe na zo lang niks. Tot nu toe bevalt het ook erg goed, en heb ik echt het gevoel dat ik de juiste keus heb gemaakt.
In de avonden was ik vooral bezig met mijn eigen dingen, mijn verhaal voor de schrijfwedstrijd, handletteren, kleuren, ik deed niet zo veel bijzonders.
Donderdag hebben we de kerstversiering neergezet. Ik laat het komende week nog wel apart zien, maar ik ben er weer blij mee.

img_0012
In de ochtend kwamen we er achter dat ons oudste konijn, Stampertje, helaas is overleden. Waarschijnlijk gewoon aan ouderdom, ze heeft een mooie leeftijd mogen bereiken.
Vrijdagavond was het teamuitje van mijn nieuwe werk, en ze hadden nog kunnen regelen dat wij als nieuwe mensen ook mee konden. Hartstikke leuk natuurlijk, en het was erg gezellig. We gingen uit eten en bowlen. Ik denk dat het minstens acht jaar geleden is dat ik gebowld heb, en dat was te zien, maar leuk was het wel.
Zaterdag stonden we op een kerstmarkt, helaas was het ontzettend slecht weer, maar naar omstandigheden hebben we het nog best druk gehad.

Afgelopen week in stappen
35.820. Het was ook niet echt weer voor lunchwandelingen.

Afgelopen week in sport
Ook bijzonder weinig helaas. Eigenlijk alleen mijn rondjes met Nina en mijn losse oefeningen.

Afgelopen week schreef ik
Ik schreef een weight watchers update, vulde de Netflix tag in en gaf een laatste verslag van NaNoWriMo, met een winactie. Je kunt nog steeds meedoen!

9974

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.